Home / Stiri Externe / Biserica First Baptist Greenville din Carolina de Sud a hotarat sa ordineze homosexuali si transsexuali ca sa slujeasca ca lideri in biserica

Biserica First Baptist Greenville din Carolina de Sud a hotarat sa ordineze homosexuali si transsexuali ca sa slujeasca ca lideri in biserica

Biserica First Baptist Greenvile din Carolina de Sud a hotarat sa ordineze homosexuali si transsexuali ca sa slujeasca ca lideri in biserica.

O fosta biserica baptista care facea parte din Organizatia Baptistilor de Sud, a decis ca toti sunt bineveniti la amvonul bisericii lor, mergand atât de departe încât să ordineze lucratori homosexuali și transsexuali. Un fost pastor al bisericii Greenvile, William Johnson Bullein, a fost presedintele inaugural al Conventiei Baptiste de Sud.

O fosta biserica baptista care facea parte din Organizatia Baptistilor de Sud, a decis ca toti sunt bineveniti la amvonul bisericii lor, mergand atât de departe încât să ordineze lucratori homosexuali și transsexuali.
First Baptist din Greenville, Carolina de Sud – biserica din care a fost ales primul presedinte al Convenției Baptiste de Sud, a luat o decizie îndrăzneață de a „îmbrățișa complexitatea identității de gen.”

„Ceea ce am auzit a fost:”Trebuie să facem ceea ce este corect, indiferent de ceea ce crede sau spune cineva despre noi,” a spus Pastorul Senior Jim Dant publicatiei Greenville Online. „Au existat câțiva oameni care au spus:” Vor începe să ne cheme biserica gay din oras? ”

După un timp de șase luni de explorare, Greenville a cerut membrilor lor să afirme acceptarea cuplurilor de același sex. Potrivit lui Greenville Online, cei care nu au afirmat decizia bisericii au rămas încă în adunare.
Ca un mers înainte, lucratorii ordinati ai bisericii pot efectua uniuni de același sex și să ordineze orice persoană, indiferent de orientarea sexuală și stilul de viață, pentru a servi într-un rol de conducere.

Greenville s-a rupt de Organizatia SBC la începutul anilor 1990, iar acum este membra al Fratietatii de Cooperare Baptista. Cu toate acestea, inainte de a părăsi denominatia originală, Biserica Greenville a fost casă pentru William Bullein Johnson. Johnson nu numai că a servit ca lucrator la Greenville, dar a fost președintele inaugural al Convenției Baptiste de Sud.

Președintele actual al Convenției Baptiste de Sud a declarat ca SBC rămâne ferm ancorată la definiția biblică a căsătoriei , și sunt în rugăciune pentru Biserica Greenville.

Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Check Also

Extrema dreaptă intră în parlamentul german – Eliza Vlădescu

După ziua de duminică, pieÅ£ele financiare din Europa, È™i nu numai, răsuflă încă o dată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *