Home / Resurse Crestine / Marturii / Medic musulman se convertește la creștinism și planteaza 50 de biserici

Medic musulman se convertește la creștinism și planteaza 50 de biserici

INDIA – Născut într-o familie de musulmani practicanÈ›i, Sanjay (nume schimbat din motive de securitate), a avut o întâlnire cu Isus, care i-a schimbat toată viaÈ›a. El a fost diagnosticat cu cancer de ani în urmă È™i a suferit chimioterapie într-un spital din Calcuta, India.

„Am plâns foarte mult È™i singurul nume care îmi venea în minte din nou È™i din nou, a fost numele lui Isus”, mărturiseÈ™te el. „Am fost atât de slab È™i bolnav. AÈ™a că m-am rugat la Isus È™i l-am întrebat: „Ai de gând să mă vindeci?”.

Dupa câteva zile Sanjay, care este medic, a început să se simtă mai bine. Știind că s-a schimbat ceva, el a revenit la spital pentru teste suplimentare și a constatat că cancerul a dispărut si fusese vindecat.
„Am văzut că numai Isus poate salva viaÈ›a mea, nimeni altcineva nu poate”, spune el. ÃŽnÈ›elegând că Isus a fost cel care a restaurat starea lui de sănătate, Sanjay si-a dăruit viaÈ›a lui Hristos È™i a fost botezat.
El trăiește în regiunea Bengalul de Vest, unul dintre locurile cel mai puțin evanghelizate de pe planeta. Odată ce a avut loc întâlnirea reală cu Isus, Sanjay a început să predice Evanghelia în satul musulman, unde a locuit și a început să vorbească despre Hristos.
Evident, nu a fost bine primit.
Familia lui s-s opus și alți rezidenți au început să conspire împotriva lui. Ei au amenințat chiar să invadeze biroul său. Cu toate acestea, pe tot parcursul lucrării sale, misionarul a plantat 50 de biserici în locuri în care nu a existat anterior ,decât musulmani.

Check Also

Mărturia de viață a fostului fotbalist Daniel Zafiris

AÈ™a da mesaj ! Mărturia de viață a fostului fotbalist Daniel Zafiris. ”Dumnezeu meu era …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *