Home / Resurse Crestine / Articole / Zece mii de psihologi

Zece mii de psihologi

”Căci chiar dacă ați avea zece mii de învățători în Hristos, totuși n-aveți mai mulți părinți”
1 Corinteni 4:15

Dreptul părinților asupra copiilor este deasupra dreptului statului. Este un drept lăsat de Dumnezeu. Așa cum statul are dreptul de a pedepsi și părinții au acest drept.
Desigur statul nu are dragoste, părinții însă au, psihologii au atașament, nu dragoste, ei nu au dezvoltat teoria dragostei, ci teoria atașamentului. Dumnezeu însă este dragoste, nu atașament și dacă mă gândesc bine, satan are atașament și mască, nu dragoste și chip.

Aage G. Siversten este un scriitor și bloger norvegian.

Într-un articol de săptămâna trecută de pe blogul lui, Aage aduce la lumină câteva lucruri:
-(traducere Google translate)
-Pe parcursul anului trecut, au existat o serie de demonstrații în multe țări despre protecția copilului în Norvegia. În ciuda încălcării clare ale sistemului juridic norvegian, neagă autoritățile responsabile pentru a obține o înțelegere asupra realității. Acest lucru amintește de atunci când guvernul norvegian a colectat fetele rromi din familii care au avut reședința permanentă. Cel puțin 500 de fete au fost sterilizate forțat în Norvegia în timpul perioadei 1934-1977. Au fost puțini care știau ce se întâmplă la momentul respectiv. Iar cei care au intreprins aceste abuzuri, au avut Sterilizarea Act din 1934 ca un alibi.

-Astăzi, mai mult și mai conștienți de ceea ce se întâmplă în cadrul bunăstării copilului norvegian. Și într – o zi cineva trebuie să schimbe regulile. Poti pacali unii dintre oamenii tot timpul, sau toți oamenii oparte din timp, dar nu poți păcăli toți oamenii tot timpul, a spus Abraham Lincoln.”

-”Capacitatea de a recunoaște greșelile par a fi la fel de absente astăzi ca și atunci. Mă face să mă gândesc cum infailibile Norvegienii cred că sunt.”

-”Suntem un avanpost, și nu pare că suntem capabili de a primi semnale de la alte țări. Noi știm cel mai bine, se presupune.”

-” De ce nu pune la îndoială faptul că expertul este angajat și plătit de către CPS? venitul psiholog este adesea dependentă de acest tip de muncă.Tragedia de la un apel este faptul că psihologii susțin reciproc. Rezultatul este același. Avocații și angajați de CPS arată cu siguranță în nebunie acest lucru, dar ei aleg să ruleze cazul. Este, după toate propriile lor mijloace de trai în cauză. Când vom primi un grup de psihologi sau avocați care răspund la practica curentă? Nu este oare un suflet cinstit în aceste bresle, care pot striga afară? Sunt costurile să iasă în evidență și să spună ceea ce crezi prea mare. Este asa de rau?”

-”Este un adevăr prost ascuns că experții care acționează în calitate de judecători.”

Concluzii: treaba pute.
Și va puți până când stăpânii casei vor ridica covorul.
Deocamdată simt doar musafirii.
Locatarii s-au obișnuit cu mirosul, ei cred că stau în cea mai perfectă țară din lume.
Am convingerea că hardughia se va prăbuși, e prea evidentă mascarada, chiar dacă sumele aflate în joc sunt cu 6-7 zerouri pe cap de mincinos.

Sursa: vesteabuna.wordpress.com

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *