Home / Resurse Crestine / Articole / Tu la ce renunți? – Nicolae Geantă

Tu la ce renunți? – Nicolae Geantă

Cel mai bun baschetbalist al momentului în NBA, americanul Steven Curry de la Golden State Warrios, care înregistrează record după record în acest sport, a fost contactat de firma Nike sa fie sponsorizat. Americanul, care este frate de-al nostru pocăit, ar fi primit 2,5 milane de dolari de la sponsor.

Numai că, Steven Curry a cerut în mod expres celor de la Nike să îi scrie pe ghete Filipeni 4:13 “Pot totul în Hristos care mă întărește”! Deoarece firma Nike s-a opus, baschetbalistul nr. 1 al Americii a refuzat contractul și cei 2,5 milioane de dolari! Și când te gândești că unii dintr-ai noștrii nu sunt în stare să renunțe nici măcar a lucra duminica!

Sunt uimit cum în ultimii ani mulți creștini renunță ușor la favorurile lui Isus pentru favorurile lumii. La serviciu, în școli, în facultăți își tot cer drepturile. Unii au părăsit bisericile pentru joburi bine plătite, pentru politică, pentru scaune. Ca Pilat procedează. Alții citesc mai mult scrolul filmelor decât versetele biblice, nu renunță la modă, la plasme, la ce e trendy! Da se și uită în altă parte când trece colecta.

Richard Wurmbrand a renunțat la libertate pentru Hristos. Și a stat 14 ani la mitititca. Traian Dorz a renunțat la siguranța familiei pentru Dumnezeu. Maria Skokțeba a renunțat la viața ei ca să salveze o comunistă. Preotul polonez Maximiliam Colbe s-a lăsat împușcat sa salveze un nemântuit. Unii au fost mâncați de canibali, arși pe ruguri, înghițiți de lei în arenă…

Steve Curry a renunțat la 2,5 milioane de dolari pentru Isus. Ucenicii au lăsat totul pentru El! Iosif din Arimatea a renunțat la mormântul său pentru Hristos… Tu la ce ești gata să renunți?

Nicolae Geantă

Sursa: radiociresarii.ro

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *