Home / Resurse Crestine / Articole / Mă bazez pe Hristos – Alexandru Fintoiu

Mă bazez pe Hristos – Alexandru Fintoiu

Dacă ar fi să ne bizuim pe facultățile noastre sau pe cunoștințele pe care le avem, n-am ajunge departe. N-am ajunge nicăieri. Vor fi situații independente de noi, incontrolabile omenește și oricâte cunoștințe am avea n-am scăpa.

În Psalmul 20, Dumnezeu ne promite scăparea dacă ne punem încrederea în El. Până la urmă El a făcut ceea ce omenește era imposibil, ne-a iertat de păcat. Deci Hristos se califică cu vot de încredere pentru rezolvarea și a altor probleme, mai mici de atât. Mai mare decât iertarea păcatului nu există nici o problemă.

Nu carele noastre, caii noștri putere, banii, inteligența, prietenii, puterea, cuvintele, telefonul ori vreun accesoriu special ne-ar putea ajuta în luptele fantastice pe care le ducem zi de zi, împotriva cursului, firii, naturii păcătoase sau a personajelor negative invizibile nouă. În nici un caz. Rezolvarea la toate acestea ni-o oferă doar Cineva pe măsură, care cunoaște slăbiciunile noastre dar care are putere să biruiască. Dumnezeu…

El se lasă găsit dacă Îl cauți, dacă Îl onorezi cu încrederea ta fără îndoială, dacă te rogi, dacă te smerești și dacă te lași călăuzit de El. Ca Domnul să te asculte în ziua necazului, implică rugăciune în ziua de bucurie, când îți merge bine, când toate par că se potrivesc perfect, când nu ai nici o problemă și când știi cum și cui trebuie să-I mulțumești cu adevărat.

Nu zic că Isus nu va lucra și pentru cel care în ultima clipă își aduce aminte de Dumnezeu. Dar aceasta este excepția, nu regula.

Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Alexandru Fintoiu

Sursa: radiociresarii.ro

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt ușor și dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *