Home / Resurse Crestine / Articole / Luptam in continuare – de George Alexander

Luptam in continuare – de George Alexander

Deşi trei milioane de oameni au spus răspicat ceea ce aveau de spus când au semnat pentru modificarea Constituției, Familie = 1 Bărbat + 1 Femeie, deşi mulți politicieni, speriați de alegerile parlamentare, au arborat o ramură de măslin ca să distragă poporul, JUMĂTATE DIN NIMIC E TOT NIMIC.
Inițiativa privind modificarea Constituției a fost pusă pe ordinea de zi a plenului Senatului și ar fi trebuit să fie votată astăzi, 7 noiembrie! Deși a fost introdusă, însă, pe ordinea de zi a plenului Senatului, inițiativa NU a fost votată!
De ce?… Nu a fost cvorum!, oameni buni, adică senatorii noÅŸtri care „nu sunt egali cu ceilalÈ›i”, s-au fofilat, ÅŸi-au declinat răspunderea, ca de obicei, au fost prea mici ÅŸi prea laÅŸi să-ÅŸi asume vreo răspundere! S-au ascuns în ipocrizia lor, optând prin complicitate pentru “modernitatea” de mahala, de bordel, ignorând Familia! Au parafat prin laÅŸitatea lor versiunea ong-urilor, 78 la număr!, care suferă de astigmatism ÅŸi sunt precum ceata lui PiÈ›igoi… O mână de ÅŸmecheri, de oportuniÅŸti, o gaÅŸcă de clovni puÅŸi pe liste, dar nicidecum trei milioane de oameni care luptă pentru dreptatea lor!
Şi-atunci, ce democrație mai avem?! Inițiativa privind modificarea Constituției urmează să fie dezbătută de viitorii senatori, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, au declarat surse parlamentare.
… Îi vor întinde farfuriile, supuşi, domnului Soroş… Au călcat prin sforile ce le-au tras, încă o dată, drepturile majorității! Jumătate din nimic e tot nimic pentru noi, acum. Dar, vom lupta!
Nu pot să nu observ, însă… Poporul acesta oprimat se răvrăteşte pe toate fronturile… El nu are nevoie de farisei care să-l “orienteze”… Credința lui nu vine nici din Evul Mediu, aşa cum îl insultă detractori… Cerul însuşi i-a pus nemurirea în suflet! Şi Cerul însuşi veghează asupra lui!
CredinÈ›a este singurul lucru pe care nu-l poÈ›i cumpăra!…

George Alexander

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *