Home / Resurse Crestine / Articole / Lui Dumnezeu îi place să lipească cioburi! – Nicolae Geantă

Lui Dumnezeu îi place să lipească cioburi! – Nicolae Geantă

Majoritatea dintre noi am avut de-a face cu vase de cinste sparte. Dintr-o greşelă, din neatenţie, din nerăbdare sau alte motive, vasul preţuit (de noi) s-a făcut cioburi. Apoi, cu regret, îl punem pe făraş şi-l aruncăm în ghenă. Am citit că artiştii japonezi când repară vasele crăpate umple fisurile cu aur! (arta se numeşte Kintsukuro).

Ei zic că atunci când un vas deosebit a suferit un prejudiciu şi a pierdut din valoare, restaurarea îl va face mult mai preţios! Un vas din porţelan, din sticlă sau lut, reparat cu vene de aur devine mai scump decât a fost înainte de spargere!

Tot aşa a făcut şi Hristos cu noi la Golgota. Ne-a relipit cu sânge dumnezeiesc! Iar sângele Său e mai convertibil decât orice valută. Restaurarea Domnului dă omului o plusvaloare. Devine mult mai scump decât înainte de a păcătui!

Eşti trist ca Iov, eşti spart ca vameşul, eşti nebăgat în seamă ca Lazăr? Te-ai ciobit din neatenţie, ori te-a ciuruit Satana. A dat cu tine de pământ şi simţi că eşti franjuri? Ai şansă uriaşă: aleargă la Isus, aleargă la restaurare! Vei fi iarăşi ce-ai mai fost, şi mai mult decât atât! Dumnezeu nu e doar cel mai preţios Artist, ci face preţioase şi cioburile (umane)…

Suntem valoroşi prieteni! Chiar şi atunci când diavolul ne face viaţa zdrenţe! El doar distruge. Dar lui Dumnezeu îi place să lipească cioburi…

Nicolae Geantă

Sursa: radiociresarii.ro

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *