Home / Resurse Crestine / Articole / Lasa pietrele jos

Lasa pietrele jos

De curand am ascultat un indemn printr-un frate iubit , iar Dumnezeu m-a cercetat foarte mult prin lucrul acesta . Fratele vorbea despre iertarea aproapelui .
A fost o zi in care l-am cunoscut pe Dumnezeu , ne-am rugat si El ne-a iertat de tot trecutul nostru si de toate pacatele savarsite inaintea Lui . Din acea zi si pana astazi , de fiecare data cand ne rugam cu recunostinta si cainta inaintea Lui Dumnezeu , in numele Fiului Isus Hristos, pacatele noastre ne sunt iertate si plecam din biserica sau ne ridicam de pe genunchi cu o mare bucurie si usurare caci am fost iertati din nou si am simtit eliberarea pe care o face Dumnezeu prin Duhul Sfant .

Cum se indura un tata de copiii lui, asa Se indura Domnul de cei ce se tem de El. ( Psalmul 103:13 )

De multe ori , fratii nostrii gresesc impotriva noastra prin diferite forme , cu vorba sau cu fapta si ne este asa de greu sa-i iertam . Sau chiar daca spunem ca i-am iertat nu uitam repede sau poate niciodata greseala care ne-a facut-o.

Din punctul nostru de vedere poate ni se pare normal , lucrul acesta , dar este anormal din punct de vedere Biblic . Noi ne consideram copii a Lui Dumnezeu si suntem in adevar daca facem voia Tatalui care este in ceruri . Dumnezeu este dragoste , si El ne cunoaste pe fiecare in parte .

Noi , nu o sa cunoastem niciodata inima fratelui de langa noi , doar Dumnezeu cunoaste ce este cu adevarat in inima aproapelui nostru .

Spre exemplu : Fratele de langa noi sa cait de raul care l-a facut , si-a cerut iertare Domnului si a fost iertat. Dar noi il privim tot cu aceasi ochi si atunci cand vedem ca greseste din nou , poate impotriva altor frati . Noi ne amintim de felul cum ne-a gresit noua si il consideram un om pacatos iar noi ne credem mai presus decat el . Uitand ca si noi am gresit de atatea ori inaintea Domnului si inaintea fratilor si am fost iertati .

Daca noi beneficiem de iertarea Lui Dumnezeu , de ce sa nu beneficieze si fratii nostrii ?

Dumnezeu nu se uita la fata omului , el priveste in adancul inimii iar daca noi suntem frati si avem acelasi tata , cum ar putea Dumnezeu sa ne iubeasca mai mult pe noi care nu putem sa iubim pe fratii nostrii ?

Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel; caci in aceasta este cuprinsa Legea si Prorocii. (Matei.7:12)

Aceste sunt cuvintele Domnului Isus .

Deci fratilor , sa lasam pietrele jos , sa nu mai aruncam cu pietre in nimeni nici sa nu le tinem in buzunar pentru ca intr-o zi , fie ca vrem , fie ca nu vrem o sa ajungem in fata Lui Dumnezeu la sfarsitul vietii noastre si s-ar putea ca noi sa ramanem tot cu pietrele in buzunar si Dumnezeu sa ne intrebe pentru cine sunt acele pietre ? Iar noi va trebui sa raspundem . Fratele pentru care tinem pietrele a fost iertat de ani de zile iar noi am ajuns pana inaintea Domnului cu ele si prin aceasta s-ar putea sa fim lepadati de Dumnezeu in ziua judecatii .

Lucrul acesta il spun , potrivit cu pilda data de Domnul Isus Hristos in pilda din Evanghelia dupa Matei capitolul 18 si din Matei 7:2 unde scrie in felul urmator

Caci cu ce judecata judecati veti fi judecati; si cu ce masura masurati vi se va masura.

Asa sa ne ajute Dumnezeu ! Amin !

http://www.radiocaleasprecer.com/

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *