Home / Resurse Crestine / Articole / LA UN PAS DE ANARHIE, AȘTEAPTĂ DICTATURA! PROFEȚIILE SE ÎMPLINESC… ORICUM!

LA UN PAS DE ANARHIE, AȘTEAPTĂ DICTATURA! PROFEȚIILE SE ÎMPLINESC… ORICUM!

 

Ceea ce se întâmplă în Franța (citește: Europa și, pe-aproape, SUA) este tipic liberalismului socio-politic. Pătruns de propria sa ideologie de trei parale – precum că oamenii sunt buni(cei) dacă-i iei cu frumosul și, parte din instinctul uman, dorința de libertate și distracție este universală – liberalului îi este imposibil să depășească limitele utopiei pe care și-a imaginat-o.

Deci, contrazis brutal de realitățile tragice ale terorismului islamic și ale violențelor rasiste, el trece la explicații.

În mintea lui, nenorocirea nu este că enclavele create de musulmani în vestul Europei sunt by design centre de cucerire și expansiune a califatului arabic, ci faptul că nu sunt suficiente oportunități economice pentru acești tineri minunați care, dacă ar avea un job adecvat, ce băieți de treabă ar fi!

Înadins, liberalul ignoră faptul că idolul teroriștilor de pretutindeni, Osama bin Laden a fost un bogătaș – putred de bogat – care în loc să-și risipească averea prin mall-urile apusene sau pe plajele exotice, a ales să cheltuiască întru răspândirea prin forță și teroare a religiei aducătoare de sărăcie, opresiune și moarte.

„Martirii” care s-au sinucis în atacurile teroriste din 9/11 erau studenți, cu un viitor occidental căpătuit – dacă ar fi dorit acest lucru – ceea ce înseamnă că nici idioțenia nu stă la baza acestor acte absolut ilogice.

Bine, liderii liberali de pretutindeni sunt tributari altor considerente mai pragmatice și mai… sinistre: politica de gâdilare perfidă a minorităților le asigură majorități electorale în viitorul imediat, cu prețul identității și siguranței naționale sacrificate.

Liderii mișcărilor de eliberare rasială (black lives matter etc.) își țin constituenții într-o perpetuă și imaginară stare de persecuție și discriminare, ignorând faptul că cel mai mare dușman al acestei minorități este… ea însăși (70% din copii sunt crescuți fără tată, peste 90% din crime fiind intra-rasiale)!

Dar, veți zice, noi suntem republicani / conservatori (cândva, demult, era unul și același lucru)! Să vă fie de bine, că numai gura (și aia strâmbă!) a rămas de voi…

Cum foarte clar au dovedit ultimele voastre escapade pe la conducere, v-ați molipsit de aceleași stângăcii ca și opozanții voștri.

Nu vi se pare ciudat că în Europa este binevenită toată putoarea cea vestită a estului sălbatic, în vreme ce est-europenii (printre care și românii) sunt detestați? Pentru că, deși emigranți, pe unde au ajuns, în majoritatea lor, românii au fost harnici, întreprinzători și ușor de asimilat, dar niciodată aserviți politic. În plus (sau, minus, de unde privește liberalul nostru), după 50-70 de ani de opresiune de stânga, est-europenii înclină instinctiv spre… dreapta. Cel puțin în Statele Unite așa e!

Dar, ca să pun mai repede podul spre ceea ce vreau să spun de fapt, liberalii de pretutindeni, cu agenda lor umanistă (dacă ar fi umanitară, i-ar caza pe refugiați în casele lor, nu i-ar împrăștia pe la alții) au falimentat lamentabil!

Primăvara arabă a transformat fostele dictaturi în unități militare pentru teroriști, Franța nici nu mai are timp să respire între două atacuri de anvergură, Belgia este îngenuncheată, Germania violată, Marea Britanie s-a retras scârbită pe insula ei, iar Statele Unite gem sub și între terori de tot felul! Stângacii au pierdut controlul în stânga și-n dreapta.

Cine știe istorie nu se bucură! Pentru că în umbră, salvarea vine de la diavolul! Oamenii sunt prea orbiți să accepte pocăința și mântuirea! Vor prefera întotdeauna un om, chiar și atunci când acel om este Cezarul care îi asuprește și îi jefuiește.

Zilele trecute am văzut un videoclip despre cum vânează animalele de pradă: unul îi fugărește, altul îi așteaptă! De mâncat, mănâncă împreună!

Toate regimurile intolerante din ultimele secole s-au născut din falimente politice! Un braț crează criza, celălalt o rezolvă, iar soluția este întotdeauna… aceeași!

Suntem la un pas de anarhie, în spatele căreia, la un pas, așteaptă dictatura!

Pentru mine, anul electoral 2016 este clar: oricum, ajungem în brațele unui tigru flămând (Anticrist, parcă îi zice Biblia)! Ca oameni, este înfiorător! Pentru creștini nu ar trebui să fie nici de mirare, nici de spaimă, doar așa trebuia să fie, nu?

Pastor Cristian Ionescu

Sursa: www.baptist-tm.ro

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *