Home / Resurse Crestine / Articole / Femeia, fiara și împărații

Femeia, fiara și împărații

”…Căci Dumnezeu le-a pus în inimă să-I aducă la îndeplinire planul Lui: să se învoiască pe deplin şi să dea fiarei stăpînirea lor împărătească, pînă se vor îndeplini cuvintele lui Dumnezeu. Şi femeia, pe care ai văzut-o, este cetatea cea mare, care are stăpînire peste împăraţii pămîntului….” Apoc 17:17

Să ne rugăm pentru împărați este o poruncă.
În același loc este scris despre ”împărați”, despre ”fiară” și despre femeie.
Cine sunt ei?
Cred că femeia reprezintă dictatura religioasă romană, ierarhia ei și structurile religioase ierarhice asemenea ei.
Împărații pământului cred că sunt acei împărați pentru care trebuie să ne rugăm.
Fiara pe care ”călărește” femeia consider că este aparatajul filosofico-politic subordonat femeii, aparataj prin care îi stăpânește pe împărați. ”Toţi au acelaş gînd, şi dau fiarei puterea şi stăpînirea lor”, iar pe fiară călărește ”femeia”, curva babilonică.

Sunt lucruri care le vedem cu ochii noștri. Politicienii sunt înfricoșați de dictatura religioasă. Toate partidele politice au platforme filosofice și promit idealuri subordonate unei religii fără cruce, fără pocăință, fără iubirea venirii Lui. ”Preasfințiții” iau salarii din impozitele noastre, dacă vreun politican ar îndrăzni să întrerupă aceste ”beneficii” s-ar mârâi la el ca și câinele căruia i se ia osul.
Este ceva nu de modificat, ci de constatat, nu ne putem ruga să se schimbe ceva, este ”planul Lui”. Să-l vedem doar(planul), să-l credem și să așteptăm venirea Lui.

Femeia(religia) călărește fiara(filosofia, educația, politica) și împărații ”dau fiarei puterea şi stăpânirea lor”. Este un fapt.
Împărații nu sunt fiara, ei sunt cei ce administrează, cei ce judecă, cei cărora Dumnezeu le-a pus sabia în mână și cei pentru care trebuie să ne rugăm.

Dar faptul că alegerea administratorilor se face în numele uneor doctrine filosofice(politice) în general atee, fără Dumnezeu și fără Biblie, dovedește că împărații au dat fiarei(politicii ateiste, evoluționiste, ”progresiste”) puterea și stăpânirea lor. Este o dovadă de slăbiciune a împăraților, poate de aceea trebuie să ne rugăm pentru ei.

Fiara va fi condusă de femeie ”pînă se vor îndeplini cuvintele lui Dumnezeu” adică până la răpire, moment în care falsitatea filosofiilor(fiarei) va fi vădită și cei rămași vor trăi marea deziluzie a înșelării. Atunci cei zece împărați ”şi fiara, vor urî pe curvă, o vor pustii, şi o vor lăsa goală”(17:16)

Impactul răpirii și a dezvăluirii minciunii religioase filosofice(atee) va fi devastator, chiar și economic: ”„Vai! vai! Babilonul, cetatea cea mare, cetatea cea tare! Într-o clipă ţi-a venit judecata!“ Negustorii pămîntului o plîng şi o jălesc, pentrucă nimeni nu le mai cumpără marfa:” cap 18

Ce fel de oameni ar trebui să fim noi știind mai dinainte aceste lucruri? Cu câtă grijă ar trebui să vestim aceste adevăruri printre cei ce le cred și printre cei disprețuitori, cât de lipsit de usurătate în vorbire ar trebui să fie felul nostru și cât de des cădem la capitolul seriozitate în ceea ce credem și afirmăm? Mai ales cu privire la venirea Domnului!

Sursa: vesteabuna.wordpress.com

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *