Home / Resurse Crestine / Articole / E timpul să ne întoarcem la Domnul Oştirilor, un timp de a îndrepta ce este greşit!

E timpul să ne întoarcem la Domnul Oştirilor, un timp de a îndrepta ce este greşit!

Simt că e un timp de tăcere peste pământ, acum, răsuflarea Ta, Doamne, este Duhul Sfânt, care stătea peste pământ la începutul creaÅ£iei… acesta este un sezon în care lucrurile se schimbă. Se miÅŸcă ÅŸi lucruri noi răsar!

Un sezon propice pentru ca să vedem în realitatea noastră umană lucrurile Lui Dumnezeu, în fiinţă, un sezon în care să cerem… (de la El în rugăciune…)

Da, un sezon al lucrării împreună cu Dumnezeu, un sezon în care această lucrare aduce roade vizibile, ce vor afecta realitatea umană, acum şi pentru viitor, de fapt: de cât cerem acum, şi de puterea, convingerea, cu care cerem depinde recolta din sezonul următor.

Domnul însă are atât de mult… atât, atât de mult!!!

Haideţi să ne unim în cerere, să cerem voia Lui! Nimic de la noi, totul de la El: voia Lui, cum El vede lucrurile, ce El cere ca noi să facem.
Da, haideÅ£i să-I dăm în sfârÅŸit locul cuvenit în vieÅ£ile noastre, nu doar o parte din inimă… toată, toată inima, da…. Te pun pe primul loc, Isus, pentru că ai îndurat, pentru că ai fost credincios, pentru că m-ai salvat, pentru că m-ai schimbat pentru că îţi recunosc adevărata Faţă, ÅŸi doresc să îţi dau locul pe care Tu ai dreptul să-l ai în viaÅ£a noastră.

Numai Tu eÅŸti Cel care poate conduce, recunosc conducerea Ta… iartă-mă că până acum nu Å¢i-am recunoscut meritele ÅŸi, în loc să Te las în toate să trăieÅŸti, prin mine, să-mi conduci Tu viaÅ£a.

M-am simţit îndreptăţit(ă), să merg înainte fără să Te consult, presupunând că ştiu voia Ta. Iartă-mă că Te-am făcut să suferi obligându-Te să mă priveşti greşind, când din mândrie încăpăţânare, egoism, grabă, frică de oameni, poftă pentru păcat, lipsă de veghere, neascultare etc., nu m-am oprit:

– să te întreb,
– să ascult sfatul Duhului Sfânt dat prin copiii Tăi,
– să ascult,
– să-Å¢i dau voie să conduci

E timpul să ne întoarcem cu adevărat la Dumnezeu! Să lăsăm, obiÅŸnuinÅ£a, comoditatea, religia, deoparte… Trebuie să ascultăm. Atât!

HaideÅ£i să ne întoarcem la El… ViaÅ£a cu El e trăită în puterea Lui!

Haideţi la El toţi cei ce l-aţi căutat, cu toţii haideţi să-L căutăm, da, El se va lăsa găsit!

Această perioadă e caracterizată de confuzie, siguranţa vine de la Domnul, deci să îndreptăm faţa spre El. Lăsaţi ca Chipul Lui să fie cel care vă conduce.

Roxana Ionescu

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *