Home / Resurse Crestine / Articole / Cristian Ionescu – Q: Poate un nedrept să aibă…dreptate?

Cristian Ionescu – Q: Poate un nedrept să aibă…dreptate?

 

Repede, da! În unele lucruri…

Nu pot accepta că o țară de peste 300 de milioane de oameni nu a găsit să aleagă decât între doi candidați disfuncționali din punct de vedere etico-moral!

Clintoneasa este de departe imaginea reprezentativă a corupției și arivismului – concluzie logică, la prima vedere, chiar și pentru un mafiolog începător!

Trump crede, poate, în Dumnezeu, dar nu cred că poate privi mai presus de… sine! Cinci copii cu trei neveste, fasonarea sistemului pentru avantaje financiare, acrobații politice, proprietar de cazinouri…

Doar atât mai poate America? Bine, relativismul moral al președinției americane – și nu numai – este notoriu și destul de bine documentat, dar acum este prea pe față!

Totuși, Trump are dreptate în multe aspecte de ordin socio-politic, economic și militar!

Din păcate, nu are dreptate în ceea ce contează cel mai mult: aspecte de ordin moral!

Dacă avem impresia că viitorul și binele Americii țin doar de viziunea economică a președintelui, atunci Trump este candidatul ideal. Dacă siguranța și liniștea Americii țin în primul rând de politica externă intransigentă a șefului executiv, iarăși, Trump este omul potrivit. Și lista ar putea continua.

Dar dacă știm că orice națiune, oricât de puternică ar fi fost, atunci când falimentul moral a atins abisul LGBT și… Q a ajuns în coșul de gunoi al istoriei, atunci nici Clinton, nici Trump nu se califică! Ce înseamnă Q? Nici eu nu am știut până nu l-am auzit pe… Trump! Q este o poartă deschisă dincolo de LGBT: lesbiene, sodomiți, bi și trans! Adică, dacă vre… unul/una nu știe la ce literă se încadrează, e Q! Sau, mai sinistru, de vor mai răsări alte denaturări ale mizeriei și spurcăciunii (zoo, pedo, incest…), nu cumva să rămână pe dinafară!

Nenorocirea cu politicienii este că, dacă până nu demult, unii măcar ziceau ce trebuie, acum nu mai au niciun pardon! Convenția Partidului Democrat se tăvălește demult în această mocirlă, dar, se pare, nu vor mai avea loc de republicani!

Dumnezeu va pedepsi crunt acest rău, așa cum a făcut-o prin potop în vremea lui Noe, foc și pucioasă în Sodoma și Gomora! Dar, pentru că judecata începe cu cei cărora li s-a dat mult, așa cum Israelul și Iuda au luat-o înaintea Asiriei și Babilonului, America și Partidul Republican vor da de groapă înaintea altora… mai răi!

Iar eu trebuie să aleg răul mai mic? Răul mai mic este… stau acasă!

PS CHESTIUNEA CU CURCUBEUL!

O vreme m-a ofensat faptul că sodomiții au furat simbolul unui legământ sacru, al lui Dumnezeu cu Noe, că nu va mai nimici lumea prin potop de ape! Dar acest legământ are o clauză care le-a scăpat mizerabililor: nu va mai nimici lumea înecând-o în apă, dar o va arde! Prin simbolul curcubeului, își rostesc de fapt sentința!

Sursa: popaspentrusuflet.wordpress.com

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *