Home / Resurse Crestine / Articole / Conditiile si pasii implicarii intr-un caz gen BODNARIU – 4

Conditiile si pasii implicarii intr-un caz gen BODNARIU – 4

DIMENSIUNEA SPIRITUALĂ A CAZULUI

Pe tot parcursul acestor demersuri, a fost foarte important să nu rămânem focalizați pe oameni și împrejurări, deși era ceea ce izbea privirile.

Foarte curând ne-am dumirit că nu avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva unor stăpâniri demonice.

Începând cu agenții Barnevernet, guvernul norvegian, elemente media, câte un politician român răzleț, rezervele mediei americane și europene de a se atinge de acest caz, totul demonstra că în spatele acestei mașinării impenetrabile era cel rău însuș.

Am hotărât să ne reamintim acest lucru unii altora ca, dacă ne-am fi pierdut cumva în „strategii” și „organizare”, cineva să ne aducă mereu aminte că este o luptă spirituală care începe, continuă și se încheie cu post și rugăciune!

Fără să neglijăm omenescul din toată această junglă care adeseori nu făcea sens pentru rațiunea umană, am ales să credem că, poate, oamenii ar putea fi convinși sau înduplecați, sensibilizați sau intimidați, dar diavolul nu! Pe el doar mâna și glasul Domnului îl pun la punct!

Și, tocmai aici, la capitolul spiritual am avut cel mai mare și mai larg suport, pentru că postul și rugăciunea sunt posibile tuturor!

Acesta este secretul biruinței! Celelalte demersuri au fost acțiuni ale credinței! Domnul le-a onorat, dar nu ar fi rezolvat nimic fără să ne smerim și să căutăm fața Lui!

Sursa: popaspentrusuflet.wordpress.com

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt ușor și dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *