Home / Resurse Crestine / Articole / Ce spune evanghelistul Billy Graham despre horoscop si magie

Ce spune evanghelistul Billy Graham despre horoscop si magie

 

Billy Graham, a declarat ca horoscopul nu ar trebui sa fie folosit ca ghid pentru viata de zi cu zi sau pentru a prezice viitorul.

Intr-un interviu acordat unei publicatii on-line, renumitul evanghelist si fondator al Asociatiei Evanghelistice Billy Graham, a raspuns la o intrebare care se referea la zodiac. Un cititor l-a intrebat daca se poate calauzi dupa stele pentru a-si prevedea destinul.

El a argumentat ca oricum, stelele au fost create tot de Dumnezeu, deci considera ca nu ar fi nici un impediment sa caute calauzire in mersul stelelor pe cer, relateaza Actualidad Cristiana.

“Dumnezeu a facut stelele (precum si orice altceva in Univers), dar el a intentionat ca acestea sa fie o marturie a puterii si slavei Lui, nu ca mijloc de a ghida sau prezice viitorul”, a raspuns Graham.

El a explicat ca Dumnezeu “porunceste explicit ca omul sa creada in Biblie, nu sa consulte stelele. De asemenea El interzice ca omul sa vorbeasca cu spiritele celor morti, sau sa foloseasca oracolul, vrajitoria, magia precum si alte metode pentru a prezice viitorul”.

Graham a adaugat ca aceste lucruri “nu erau fiabile intrucat sunt inselatoare si pot conduce oamenii catre ocultism, care este ostil fata de Dumnezeu.”

El s-a referit apoi la Deuteronom 18: 10-12, care spune: “Sa nu fie la tine nimeni care sa-si treaca pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care sa aiba mestesugul de ghicitor, de cititor in stele, de vestitor al viitorului, de vrajitor, de descantator, nimeni care sa intrebe pe cei ce cheama duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sa intrebe pe morti. Caci oricine face aceste lucruri este o uraciune inaintea Domnului (…)”

De asemenea, utilizarea astrologiei pentru a cunoaste viitorul ii conduce pe oameni la metode pe care Dumnezeu nu le-a aprobat. In interviu, Graham a subliniat faptul ca toti credinciosii se pot baza pe Cuvantului lui Dumnezeu. Dumnezeu a promis in mod repetat in Biblie ca El va indruma poporul sau.

Sursa: afirmativ.com

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *