Home / Resurse Crestine / Articole / Biruitori în conflict – Nicolae Geantă

Biruitori în conflict – Nicolae Geantă

 

“Domnul îți va da biruință asupra vrăjmașilor tăi…, pe un drum vor ieși înaintea ta, dar pe 7 drumuri vor fugi dinaintea ta”
În opisul binecuvântărilor, Dumnezeu nu a promis evreilor că nu vor fi atacați de vrăjmași. De cohorte care le va invada țara unde curge “lapte și miere”. Străinii le vor pofti grâul, lemnul, strugurii și celelalte resurse telurice din Canaan atât de invidiat. Și îi vor ataca fără remușcare!
Vor fi de asemeni destui dușmani care vor sări la beregata creștinului, de la islamiști fundamentali, atei și homosexuali, la presa anticreștină și barneverneturile ce ne fură copiii ca să-i ofere LGBT-iștilor. Ei vor ieși pe drumul lor, pe calea știută de ei. Adică pe calea Satanei.
Vom avea dușmani. Oameni care ne invidiază, care fac tot posibilul să ne fie rău. Dumnezeu nu ne-a promis că nu ne vor călca niciodată teritoriul, dar a făgăduit că îi va împrășția, îi va alunga pe șapte drumuri! Armata lui Hristos e mai mult decât biruitoare în conflicte, ar zice Pavel. Ba mai mult, Tatăl nostru a promis celor ce cred în Numele Său că toate popoareale vor vedea și se vor teme de noi! Nu din pricina vitejiei noastre, ci din pricina Numelui Său care este în noi!
Gordon Lindsay spunea că Dumnezeu trimite ajutorul pentru victorie celor ce stau neclintiți în rugăciune! “Pentru a muta munții, zice acesta, nu trebuie să te muți tu!”. Nu sta cu teama împotrivitorilor. Nici a eșecului. Ridică-te! Dumnezeu ți-a alungat deja în multe direcții vrăjmașii!

Sursa: www.ciresarii.ro

Check Also

Ia-L pe Isus de mana si urmeaza-L

Când îngenunchezi la cruce, nu vei auzi un cuvânt uÈ™or È™i dulce – nu de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *