Home / Pasti / Mesaje creștine de Paște

Mesaje creștine de Paște

 

 1. A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit!
 2. A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
 3. Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire.
 4. As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!
 5. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre. Sarbatori Fericite!
 6. De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic Hristos a INVIAT!
 7. De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!
 8. Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!
 9. Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!
 10. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!
 11. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!
 12. Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!
 13. Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.
 14. Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!
 15. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
 16. In noaptea de inviere cand clopotele bat, sa spunem cu tarie… HRISTOS A INVIAT!
 17. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!
 18. Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii sa readuca aurul in inimile noastre.
 19. Pentru ca Invierea Domnului este sarbatoarea renasterii va uram, alaturi de acest cadou Un Paste fericit!
 20. Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al tau prieten (a ta prietena) de la multi, multi km departare…
 21. Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Pasti fericit!
 22. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
 23. Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!
 24. Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!
 25. Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost “CRUCEA”, scopul SAU a fost “DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu!  HRISTOS A INVIAT!!!!!
 26. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi pentru ca Hristos a inviat! Sarbatori fericite!
 27. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
 28. Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!
 29. Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: “Pentru tine am facut-o.”
 30. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
 31. Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.
 32. …e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…
 33. Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!
 34. “ISUS A FOST UN CRIN PRINTRE SPINI, IAR TU PRIN DRAGOSTEA LUI AI DEVENIT UN CRIN PRINTRE CRINI”. LA MULTI ANI SI HRISTOS A ANVIAT.
 35. Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii!
 36. Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit!
 37. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
 38. Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.
 39. Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !
 40. Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!
 41. Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!
 42. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.
 43. Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! )
 44. Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: “Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!
 45. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat
 46. Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!
 47. Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!
 48. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
 49. Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.
 50. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni… Hristos a Inviat!
 51. Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!
 52. Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele.
 53. Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !
 54. Paste Fericit ! Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre…
 55. …astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.
 56. Ce am gresit – sa ne fie iertat, ce am iubit – sa ne lumineze calea, ce am sperat – sa se realizeze, ce am sacrificat – sa nu simta durere, ce vrem sa devenim – sa ne fie pus in suflet din Sufletul Inegalabil al Lui Christos, ca sa renastem in bucurie! Christos a Inviat !
 57. Isus a fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre crini. La multi ani si Hristos a inviat.
 58. Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!
 59. Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.
 60. Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!
 61. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT!
 62. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
 63. Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat!
 64. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
 65. Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.
 66. Lacrimile lumanarilor ce vegheaza la purificarea sufletelor sa se transforme in felinare eterne menite sa va calauzeasca pe un drum drept. Un Paste Fericit!
 67. Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !
 68. Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!
 69. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni… Hristos a Inviat
 70. Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.
 71. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… HRISTOS A INVIAT!
 72. Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Paste fericit!
 73. A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
 74. Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!
 75. A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.
 76. E-n somn de salcii, un vis de rastignire/ E plans de miei si plaiuri cu verdeata/ Hristos sa va aduca lumina/ In noaptea renuntarii la moarte pentru viata!
 77. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.
 78. Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta… Sa iti de-a pace, bucurie si „tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT… IN INIMA TA !!!
 79. Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

http://www.totalschimbat.ro/

Check Also

Hristos a înviat! Restul sunt știri. – Vladimir Pustan

Ca să înÈ›elegi crucea trebuie să-L înÈ›elegi pe Dumnezeu. Ori, cine poate să-L înÈ›eleagă? A …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *