Home / Evenimente Crestine / Tabără Internațională de Taekwon-Do (Bulgaria, 10-18 iunie 2016)

Tabără Internațională de Taekwon-Do (Bulgaria, 10-18 iunie 2016)

 

În perioada 10-18 iunie 2016 Clubul de Taekwon-Do “Stolas Leukas” organizează tabăra internațională de Taekwon-Do în Bulgaria, în hotelul “Drujba Bay Garden” din localitatea Kranevo care se află pe litoralul Mării Negre.
La această tabără se vor desfășura antrenamente la diferite nivele (centuri color și centură neagră I, II, și III dan). Oferim posibilitatea și începătorilor să treacă prima treaptă cup 10.

Pregătirea spirituală a discipolilor este prioritatea noastră și la această tabără va fi predat cursul de studiu biblic despre viața lui Avraam care este în două versiuni: una pentru copii și alta pentru maturi. Părinții copiilor și toți maturii care doresc să participe la această tabără vor avea posibilitate să studieze cursul “Cum să-ți zidești o familie trainică?”.

Prețul de participare include cheltuielile de cazare, mâncare și transport cu plecarea de la Chișinău și este de 200 Euro pentru copii, adolescenți și tineri, care nu atins vârsta de 18 ani și de 230 Euro pentru persoanele cu vârstă mai mare de 18 ani.

Pentru înregistrare È™i informaÈ›i suplimentare contactaÈ›i-ne la telefoanele +(373)78439214, +(373)69074588 sau la [email protected]

Sursa: moldovacrestina.md

Check Also

„Kalahari New Hope” la Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *