Home / Evenimente Crestine / Nick Vujicic, australianul fără membre, vine la Timişoara

Nick Vujicic, australianul fără membre, vine la Timişoara

 

Nicholas James Vujicic, predicator și vorbitor motivațional din Australia, va fi prezent la Timișoara în perioada 21-22 mai.

Nicholas James Vujicic, născut cu Tetra-amelia, o afecţiune rară caracterizată prin absenţa tuturor celor patru membre, va vorbi timişorenilor în cadrul conferinţei internaţionale Overcome FEAR. Evenimentul organizat de Overcome Global va avea loc în perioada 21-22 mai 2016, la ”Sala Vieneză” din Timişoara, cu suportul Fundaţiei Balul Vienez de la Timişoara şi a Asociaţiei ”BEST Timişoara”.

predicatorEste un proiect de dezvoltare a tinerelor generaţii prin împărtăşirea experienţelor intergenerationale şi interculturale autentice şi de depăşire a preconcepţiilor, fricilor şi obstacolelor care le împiedică libertatea de a acţiona colectiv în a devolta noi afaceri, intreprinderi şi împlinirea dorinţelor şi viselor de a evolua precum şi dezvoltarea personală a acestora.

Nicholas James Vujicic s-a născut la 4 decembrie 1982 la Melbourne. Este predicator şi vorbitor motivaţional din Australia. Născut cu Tetra-amelia, fără cele patru membre, i-a fost greu ca şi copil dar în cele din urmă şi-a acceptat handicapul şi a început propria organizaţie non-profit “Life without limbs” (Viaţă fără membre) – la vârsta de şaptesprezece ani.
El este cunoscut ca vorbitor motivaţional oferind prelegeri în toată lumea despre traiul cu dizabilităţi, speranţă şi găsirea sensului în viaţă.

Sursa: adevarul.ro

Check Also

„Kalahari New Hope” la Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *