Home / Evenimente Crestine / John Schlitt: Concert in Cluj-Napoca

John Schlitt: Concert in Cluj-Napoca

js_cj_promo100John Schlitt (solistul formatiei PETRA) va sustine un concert la Cluj-Napoca pe data de 15 iunie 2009 la Casa de Cultura a Srudentilor Cluj-Napoca, Str. Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3 . Mai multe informatii despre eveniment sau despre john schlitt, clipuri video, harta locatiei, wallpapere, bannere web, player audio, gasiti pe site-ul evenimentului: johnschlitt.ro. Biletele vor fi disponibile începând cu 15 aprilie în rețeaua Kerigma (prin comandă online www.kerigma.ro sau direct de la librăriile Kerigma din Cluj-Napoca, Oradea sau Timișoara). Pentru interactivitate, recenzii, resurse petra/john schlitt sau concursuri unde poti cistiga bilete la concert, exista si un blog: johnschlitt.ro/blog

Comunicatul de presă oficial

Concert extraordinar John Schlitt, în premiera la Cluj-Napoca

John Schlitt, solist al trupei PETRA şi cunoscut artist internaţional, va susţine un concert live pentru prima dată în Romania, la Casa de Cultura a Srudentilor Cluj-Napoca, Str. Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3 din Cluj-Napoca, în data de 15 iunie 2009.

js_cj_promo

Formatia PETRA, fondată în 1972, este una din cele mai cunoscute şi de succes trupe creştine de muzică rock din lume cu vânzări de peste 7 milioane de discuri. John Schlitt a fost solistul lor din anul 1986. În acest timp a înregistrat 16 albume, câştigând 4 premii Grammy, numeroase premii Dove şi multe prezenţe pe locul 1 sau în primele 10 poziţii ale topurilor muzicii creştine contemporane. Turnele şi performantele lor au strabatut toate cele 50 de state ale Americii şi zeci de alte ţări din lumea întreagă.

Pe lângă activitatea de solist al trupei PETRA, John Schlitt a început si o carieră solo la mijlocul anilor ’90, înregistrând până în prezent 3 albume. Ultimul din ele, The Grafting,  va fi promovat în turneul din Europa, care va debuta cu concertul de la Cluj-Napoca, din 15 iunie 2009.  Bineînţeles, vor fi interpretate şi hit-urile de-acum celebre ale trupei PETRA (No Doubt, Beyond Belief şi multe altele).

“Ca artist creÅŸtin sunt  binecuvântat când am la dispoziÅ£ie o sala unde să merg ÅŸi să fac ceea ce iubesc”, spune Schlitt. “Pentru mine, muzica este o formă – o cale de a te face auzit. Văd atâta nevoie în jur ÅŸi mă bucur să fiu pe o scenă, unde oamenii pot să asculte mesajul meu”

Iar acest mesaj este unul deosebit, pe care John l-a experimentat din plin din momentul în care, fiind la un pas de se sinucide din cauza abuzului de droguri şi alcool, a ales să urmeze planul pe care Dumnezeu îl avea pentru viaţa lui.

„Dumnezeu ne-a creat pentru a fi învingători. Fiecare dintre noi suntem speciali,  făcuţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu şi, dacă alegem să urmăm planul pe care îl are pentru noi, putem experimenta ce înseamnă viaţa, cu adevărat.  Acesta este scopul pentru care am fost creaţi.”

Aşadar, vă aşteptam să ne bucurăm împreună la (re)întalnirea cu John Schlitt şi cu mesajul pieselor lui abordate într-o manieră inconfundabilă.

Nu rata acest eveniment unic in Romania!

Check Also

„Kalahari New Hope” la Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *