Home / Evenimente Crestine / Eveniment special pentru tineri – Timisoara 2-4 iulie 2010

Eveniment special pentru tineri – Timisoara 2-4 iulie 2010

2-4 iulie 2010, Centrul Creștin Aletheia

Umblam într-o zi a anului 2009 prin Complexul Stundențesc și am fost tulburat de faptul că am văzut numai afișe și reclame pentru tot felul de invitaţii la discoteci, cluburi, distracții și destrăbălări pentru Generația Tânără. În momentele acelea Dumnezeu mi-a pus în inimă Psalmul 119:9 – “Cum își va ține tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după cuvântul Tău.“

SCOPUL acestei întâlniri speciale este să-i adune pe tinerii din orice biserici sau confesiune pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu în acest an.

OBIECTIVELE pe care Dumnezeu ni le-a pus în inimă pentru aceste 3 zile sunt:

  • Să legăm relaÈ›ii unii cu alÈ›ii astfel încât să fim o mai mare putere È™i să avem o influență mai mare pentru a duce Evanghelia la cât mai muÈ›i tineri din jurul nostru.
  • Să ne distrăm prin diverse activități sportive È™i de recreere (concurs de role, volei È™i ping-pong).
  • Să ne închinăm cu o inimă curată înaintea Dumnezeului nostru cel viu prin cântări, Cuvânt, È™i inspriraÈ›i de mărturii ale unor vieÈ›i transformate de Isus Hristos.

CE VA FI:

A) Vor avea loc competiţii sportive pentru trei jocuri: volei, ping-pong şi concurs de role.

B) Pe lângă acestea, vor avea loc multe alte jocuri şi concursuri: remi, badminton, şah, maora şi altele.

C) Iar pentru cei care nu doresc să participe la niciun joc, concurs sau competiţie, vor avea loc alteactivităţi de recreere: filme, discuţii, părtăşii etc.

CINE VA VENI:

Invitaţii care vor cânta vor fi: Sunny de la Vitamina C, Cristocentric, Deo Gloria, Fitilul şi chibritul.

Fiecare zi se va finaliza printr-un concert şi prin prezentarea unor mărturii, iar în ultima zi se vor desfăşura finalele pentru cele trei competiţii sportive.

Dorim mult să vă rugați pentru acest eveniment pentru ca Dumnezeu să fie prezent și să aducă o trezire reală în această generație care cred din toată inima că va putea schimba lumea pentru Hristos dacă lăsăm ca El să trăiască din plin în noi. Vă așteptăm cu drag, și duceți vestea mai departe.

Check Also

„Kalahari New Hope” la Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *