Home / Diverse / Un trans-sexual se pronunță pentru familia naturală: „Adopția pentru homosexuali sau gestația pentru terți sunt crime împotriva copilului”

Un trans-sexual se pronunță pentru familia naturală: „Adopția pentru homosexuali sau gestația pentru terți sunt crime împotriva copilului”

Sâmbătă, 15 octombrie 2016, cu numai o zi înainte de noua demonstrație a mișcării La Manif Pour Tous, la Paris a avut loc defilarea a 1.500 de persoane transsexuale și intersexuale (persoane cu o anomalie genetică ce îi face să aibă, vizibil sau nu, date anatomice și fiziologice care țin de ambele sexe).
Persoanele trans au cerut mai multe facilități pentru persoanele trans-sexuale, încurajate să iasă în stradă de faptul că Adunarea Națională (parlamentul francez) votase o lege care facilita schimbarea stării civile (a sexului declarat în acte). Ei au cerut ca noua lege să fie modificată astfel încât această schimbare de stare civilă să se facă nu prezentând anumite dovezi la tribunal, ci printr-o simplă vizită la primărie.

Participanții au purtat pancarte care susțineau că dualitatea sexelor este depășită. Evenimentul lor s-a autointitulat La Manif Pour Trans, parafrazând peiorativ La Manif Pour Tous, mișcarea civică franceză care cere protecție și exclusivitatea căsătoriei doar pentru familia naturală. Organizatorii au uzurpat culorile roz și bleu, în mod tradițional asociate cu La Manif Pour Tous, care le folosește de trei ani încoace la demonstrații de stradă pentru a simboliza complementaritatea sexelor și a protesta față de introducerea în școli a ideologiei gender.

– ideologia gender pretinde că sexul nu este un dat biologic, ci un construct psiho-social.

Cu toate acestea, la demonstrația pro-familie naturală La Manif Pour Tous de a doua zi s-a dovedit că există și persoane trans-sexuale care susțin familia naturală. Una dintre acestea este chiar Geneviève de Fontenay (foto sus), cel mai celebru transexual francez, care a afirmat cu această ocazie: „[La oameni,] ca și la animale, există masculi și femele”.

Prezent(ă) mult timp în comisia concursului de frumusețe Miss Franța, Geneviève de Fontenay se opune „căsătoriei” între homosexuali și teoriei genului și se pronunță în favoarea „familiei tradiționale”, asumându-și toate ironiile și mirările primite prin intermediul Internetului și rețelelor de socializare online. La toate acestea, Geneviève de Fontenay a răspuns printr-o declarație, citată de NordPresse:

Familia este formată din tată, mamă și copiii lor. Eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă și de aceea mi-am asumat schimbarea de sex. Natura este natură și ea nu le permite homosexualilor să dea viață! Copiii mei au fost crescuți în respectul tradiției. De aceea le-au fost străine tulburările de identitate de gen și problemele în concepția despre sexualitate. Adopția pentru homosexuali sau gestația pentru terți sunt crime împotriva copilului!

Sursa: stiripentruviata.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *