Home / Diverse / Un copil se roaga inainte de intrarea in scoala

Un copil se roaga inainte de intrarea in scoala

TEXAS USA- O mama din Texas (SUA) a fost mândra de atitudinea fiului său. Copilul a ajuns târziu la scoala, dar chiar si asa copilul decide să se roage și să dea mulțumiri lui Dumnezeu pentru angajamentul de loialitate primita din partea Lui.
Royce Thompson a publicat recent fotografia în contul ei de Facebook. Imaginea arată pe fiul său pe partea exterioară a ușii Școlii Wollam din Santa Fe.
Royce nu a putut să înțeleagă de la început ceea ce fiul său a făcut. Alți copii i-au spus băiatului sa se grăbească pentru a intra in școală.
Dar, femeia care supraveghea intrarea copiilor in incinta È™colii a fost foarte aproape de fiul ei, care i-a spus mamei să se calmeze, pentru că fiul ei „face bine”, când s-a oprit să se roage. „Deoarece copiii nu mai au rugăciunea ca o practica de zi cu zi în È™coli. Fiul meu a făcut o mică rugăciune în tăcere È™i acest lucru este frumos „, a spus Royce.
„Sunt atât de mândra pentru că el a stat acolo È™i a fost hotărât chiar È™i atunci când copiii il îndemnau sa se grăbească pentru a intra in clasa. Pentru cateva momente el s-a rugat È™i nici măcar nu-i păsa de ce se întâmplă in jurul lui.
Aceasta este o imagine frumoasa”, a spus ea.
Oamenii sunt de acord cu Royce. Imaginea a fost distribuita pe Internet, chiar a primit mai mult de două milioane de comentarii pe rețelele sociale.
„Eu nu l-am pus sa recunoască că a fost un moment important”, a declarat Cibby Moore, director al Independent School District. „Dar el a făcut-o. El a ignorat pur È™i simplu, toÈ›i ceilalÈ›i copii din jurul lui, È™i a decis să se roage. A fost uimitor. „

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *