Home / Diverse / Are un copil cu sindromul Down È™i spune: „Dumnezeu nu face greÈ™eli, el ne-a binecuvântat”

Are un copil cu sindromul Down È™i spune: „Dumnezeu nu face greÈ™eli, el ne-a binecuvântat”

Cântărețul creștin de muzica country Rory Lee Feek, a trăit zile grele după moartea soției sale, cântăreața Joey Feek. Cu toate acestea, el asigură că în fiecare zi, s-a bucurat de un dar special dat de Dumnezeu: fiica lui Indiana, care are sindromul Down.
„Dumnezeu nu face greÈ™eli”, a declarat Rory cu privire la handicapul fiicei lui, de doar doi ani.

„Indiana nu este mai prejos ca oricare alt copil. Având sindromul Down, nu face ca viata ei sa fie mai puÈ›in semnificativa decât al altor persoane, visele si sentimentele ei sunt la fel de importante „, a spus tatăl.
Dupa o lupta cu cancerul timp de un an, Joey Feek a murit la data de 4 martie, la 40 de ani. Pe de altă parte, a-si vedea fiica cum crește a reînnoit forțele lui Rory.

După ce s-a căsătorit cu Joey în 2002, Rory a început să dorească a avea un copil. Dorința sa a devenit reala în 2014, odată cu nașterea fiicei lor, Indiana. În 2015, cuplul a descoperit că Joey nu va mai trai mult timp.

La acea vreme, cei doi s-au aÈ™ezat în curtea din spate a casei, È™i Joey a început să plângă. „Dar nu pentru vestea că cancerul s-a răspândit. A plâns pentru că Indi va rămâne fara mama si pentru ca eu voi fi un părinte singur „, își aminteÈ™te Rory.

rory-lee-feek
Cu lacrimi în ochi, cântăreÈ›ului i s-a umplut inima de credință. „Joey a luat mâna mea È™i mi-a spus că ea a avut conversaÈ›ii serioase cu Isus. Ea a spus că Isus i-a spus că eu sunt pregătit pentru asta, atunci ea a fost liniÈ™tită de a merge la Domnul „, a împărtășit.

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *