Home / Diverse / Tony Berbece – Clopotul care îmi sună a lepădare de Hristos

Tony Berbece – Clopotul care îmi sună a lepădare de Hristos

Poate aţi auzit despre clopotul Catedralei Mântuirii Neamului, care a costat aproape 500 mii de euro şi care are pe el şi chipul Preafericitului Daniel. Că e scump nu mă miră, că e cel mai mare nu mă miră, că va suna mai tare ca toate nu mă miră, dar că are poza unui om pe el mă miră.

Mesajul acestei Biserici pare a fi clar: Hristos nu mai are loc în ea. De ani buni îl înlocuiesc cu icoane şi cu sfinţi care nu ne pot ajuta de unde sunt nici prin rugăciuni la ei nici prin mijlocire lor la Dumnezeu pentru că Biblia o spune în zeci de locuri că este un singur mijlocitor între om şi Dumnezeu şi anume Hristos.

Hristos nu mai are loc de moaşte în Biserica aceasta pentru că oamenii pupă oase şi cadavre uscate crezând că în ele este vindecare şi putere ignorâdnu-l pe Hristos Medicul Suprem. Oamenii sunt învățați că pot face orice și că iertarea vine stând la o coadă de kilometri pentru iertare și vindecare, ca apoi să o ia de la capăt. Oamenii nu mai sunt de mult chemați la sfințenie de această Biserică ci la „cumpărarea iertării” cu bani şi eforturi omeneşti.

Hristos nu mai are loc nici de numele acestea „grele” care caută locurile din față și-și pun chipurile pe clopote. E ceva de genul: Dacă Biblia spune să nu Îi facem chip cioplit și să nu-L dezonorăm pe Dumnezeu cu imaginația noastră săracă, atunci lasă că ne facem noi chipuri și le punem peste tot prin Biserică.

Dumnezeu să trezească România și să înțeleagă tot românul că mântuirea nu o dă nici o catedrală, nici un preafericit, ci Hristos când ne apropiem de El prin Scriptură și rugăciune și când îi cerem să ne ierte păcatele și să ne ajute să trăim așa cum a trăit El.

Doamne dă-ne minte şi smerenie!

Sursa: facebook.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *