Home / Diverse / Tony Berbece – Clopotul care îmi sună a lepădare de Hristos

Tony Berbece – Clopotul care îmi sună a lepădare de Hristos

Poate aţi auzit despre clopotul Catedralei Mântuirii Neamului, care a costat aproape 500 mii de euro şi care are pe el şi chipul Preafericitului Daniel. Că e scump nu mă miră, că e cel mai mare nu mă miră, că va suna mai tare ca toate nu mă miră, dar că are poza unui om pe el mă miră.

Mesajul acestei Biserici pare a fi clar: Hristos nu mai are loc în ea. De ani buni îl înlocuiesc cu icoane şi cu sfinţi care nu ne pot ajuta de unde sunt nici prin rugăciuni la ei nici prin mijlocire lor la Dumnezeu pentru că Biblia o spune în zeci de locuri că este un singur mijlocitor între om şi Dumnezeu şi anume Hristos.

Hristos nu mai are loc de moaÅŸte în Biserica aceasta pentru că oamenii pupă oase ÅŸi cadavre uscate crezând că în ele este vindecare ÅŸi putere ignorâdnu-l pe Hristos Medicul Suprem. Oamenii sunt învățaÈ›i că pot face orice È™i că iertarea vine stând la o coadă de kilometri pentru iertare È™i vindecare, ca apoi să o ia de la capăt. Oamenii nu mai sunt de mult chemaÈ›i la sfinÈ›enie de această Biserică ci la „cumpărarea iertării” cu bani ÅŸi eforturi omeneÅŸti.

Hristos nu mai are loc nici de numele acestea „grele” care caută locurile din față È™i-È™i pun chipurile pe clopote. E ceva de genul: Dacă Biblia spune să nu ÃŽi facem chip cioplit È™i să nu-L dezonorăm pe Dumnezeu cu imaginaÈ›ia noastră săracă, atunci lasă că ne facem noi chipuri È™i le punem peste tot prin Biserică.

Dumnezeu să trezească România și să înțeleagă tot românul că mântuirea nu o dă nici o catedrală, nici un preafericit, ci Hristos când ne apropiem de El prin Scriptură și rugăciune și când îi cerem să ne ierte păcatele și să ne ajute să trăim așa cum a trăit El.

Doamne dă-ne minte şi smerenie!

Sursa: facebook.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *