Home / Diverse / Samy Tuțac: ATENȚIE LA MANIPULAREA NEO-MARXISTĂ

Samy Tuțac: ATENȚIE LA MANIPULAREA NEO-MARXISTĂ

Citesc pe pagina lui Cristian Soimaru despre cât îi duce pe unii capul: „Directiva ultimelor zile: Dacă susții ideea demersului potrivit căruia căsnicia ar trebui definită ca uniune între un bărbat și o femeie, atunci ești manipulat de ruși (Putin) și controlat de Dragnea și Tăriceanu…Doar atât puteți?!”
Din păcate aceștia sunt cei care „doresc” modernizarea României. Pentru cei care nu înțeleg că nu scăpăm de o nebunie (corupția) îmbrățişând altă nebunie (sexo-marxismul), ci păstrându-ne luciditatea…recomand postarea lui Adrian Papahagi:
„PSD a votat pentru aderarea României la UE și NATO, deși e un partid rusofil care detestă statul de drept. Va vota și pentru Referendumul solicitat de Coaliția pentru familie, în ciuda valorilor sale stângiste, care îl determină să susțină agenda LGBT în Parlamentul European.
Nu noi ne întâlnim cu agenda stângistă a PSD, ci PSD se pliază pe agenda națională când riscă să piardă prea multe voturi altminteri.
Pentru noi, valorile europene nu sunt marmelada stângistă de după mai 1968, ci principiile creștin-democrate ale lui Adenauer, De Gasperi, Robert Schuman sau Grigore Gafencu din 1948, pe care s-a clădit Uniunea Europeană. Nu primim deci lecții de europenism de la amicii lui Cohn-Bendit și fanii lui Che Guevara.”
NU vă lăsați manipulați! NU fiți botaniști! NU se poate scăpa de cancer (corupție) îmbolnăvindu-te de SIDA (sexo-marxism)!
Fiți înțelepți ca șerpii și fără răutate ca porumbeii!

Samy Tuțac

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *