Home / Diverse / Cristi Boariu: ÃŽn timp ce tu eÈ™ti acasă în liniÈ™te È™i pace, 6.3 milioane de oameni din Florida…

Cristi Boariu: ÃŽn timp ce tu eÈ™ti acasă în liniÈ™te È™i pace, 6.3 milioane de oameni din Florida…

În timp ce tu ești acasă în liniște și pace, 6.3 milioane de oameni din Florida au primit ordin să fuga din calea uraganului Irma. În timp ce tu te bucuri de tot ce ai acasă, alții au luat în fugă ce-au putut și au plecat neștiind ce vor mai găsi la întoarcere.

HaideÈ›i să purtam în rugăciune America, în special locuitorii din Texas, Georgia È™i Florida. Dumnezeu vorbeÈ™te È™i prin uragane (Ps. 29:3) dar ne rugăm să o facă în milă È™i îndurare È™i toÈ›i să pricepem că e glasul Lui care ne cheamă să fugim de păcat È™i să ne întoarcem spre El cu toată inima… Pentru mulÈ›i poate fi un moment decisiv al cercetării lui Dumnezeu.

Cum simÈ›im cu alÈ›ii la greu aÈ™a va îngădui Domnul să simtă È™i alÈ›ii cu noi mai târziu. Vrei să fii purtat în rugăciune când eÈ™ti în greu? AÈ™a fă È™i tu. Vrei să È›i se întindă o mână de ajutor când eÈ™ti căzut? AÈ™a fă È™i tu…

Luca 6:31 „Ce voiÅ£i să vă facă vouă oamenii, faceÅ£i-le ÅŸi voi la fel. ”

Mă tem să nu ne obișnuim și cu uraganele și cu cutremurele și cu cancerul. Cea mai grea stare în care poate ajunge omul e ca nimic să nu-l mai miște. Avem impresia ca dacă noi suntem bine, merităm asta. Că daca nu e la noi problema înseamnă că suntem mai buni. Fals.

Mă rog să ne dea Dumnezeu o inimă de carne È™i o ureche sensibilă la È™oapta lui ca să nu trebuiască să auzim mai târziu strigătul Lui…

Sursa: facebook.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *