Home / Diverse / Cristi Boariu: În timp ce tu ești acasă în liniște și pace, 6.3 milioane de oameni din Florida…

Cristi Boariu: În timp ce tu ești acasă în liniște și pace, 6.3 milioane de oameni din Florida…

În timp ce tu ești acasă în liniște și pace, 6.3 milioane de oameni din Florida au primit ordin să fuga din calea uraganului Irma. În timp ce tu te bucuri de tot ce ai acasă, alții au luat în fugă ce-au putut și au plecat neștiind ce vor mai găsi la întoarcere.

Haideți să purtam în rugăciune America, în special locuitorii din Texas, Georgia și Florida. Dumnezeu vorbește și prin uragane (Ps. 29:3) dar ne rugăm să o facă în milă și îndurare și toți să pricepem că e glasul Lui care ne cheamă să fugim de păcat și să ne întoarcem spre El cu toată inima… Pentru mulți poate fi un moment decisiv al cercetării lui Dumnezeu.

Cum simțim cu alții la greu așa va îngădui Domnul să simtă și alții cu noi mai târziu. Vrei să fii purtat în rugăciune când ești în greu? Așa fă și tu. Vrei să ți se întindă o mână de ajutor când ești căzut? Așa fă și tu…

Luca 6:31 „Ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel. ”

Mă tem să nu ne obișnuim și cu uraganele și cu cutremurele și cu cancerul. Cea mai grea stare în care poate ajunge omul e ca nimic să nu-l mai miște. Avem impresia ca dacă noi suntem bine, merităm asta. Că daca nu e la noi problema înseamnă că suntem mai buni. Fals.

Mă rog să ne dea Dumnezeu o inimă de carne și o ureche sensibilă la șoapta lui ca să nu trebuiască să auzim mai târziu strigătul Lui…

Sursa: facebook.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *