Home / Diverse / Sa fim o voce pentru Generatia Media

Sa fim o voce pentru Generatia Media

Traim timpuri in care telefonul, computerul, televizorul, Ipod-ul, internetul, ocupa din ce in ce mai mult timp si spatiu in viata noastra.

Tehnologia avanseaza rapid si patrunde in cele mai indepartate colturi ale lumii inaintea misionarilor, chiar inaintea accesului la apa curata sau la medicamentele de baza. 

Vorbim despre noi moduri de comunicare, despre o generatie care nu concepe lumea decat inconjurata de butoane si de imagini sau sunete electronice. Studiile sociologilor arata ca 65% din populatia lumii este sub 16 ani si tinerii petrec o medie de 8 ore/zi folosind mass media. Cativa km patrati dintr-un oras american (Holywood) a ajuns sa dicteze valori, comportamente si tendinte unui intreg glob. 

Ca si crestini si comunicatori ai adevarurilor biblice, credem ca toate acestea trebuie luate in consideratie. De aceea situl roMedia vine sa exploreze noi tehnologiii, noi metode de comunicare si mijloace care pot fi folosite in lucrare indiferent de natura ei: programe in biserici, evanghelizare, misiune etc. Situl se adreseaza creatorilor romani de mass media crestina (scriitori, producatori de mijloace video/ audio, pentru cei care folosesc computerul si internetul) isi doreste sa creeze comunicare si imparatasirea experientelor, a ideilor care pot servi la largirea Imparatiei lui Dumnezeu. Pentru cei care nu sunt neaparat creatori, gasiti pe sit o colectie de materiale scrise, video, audio, materiale pentru copii si tineri, scenete precum si alte idei interesante.

Va asteptam pe www.romedia.ning.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *