Home / Diverse / Români, la ușa lui Cameron: Încă un protest de amploare în Londra!

Români, la ușa lui Cameron: Încă un protest de amploare în Londra!

Românii din Londra, susținători ai cauzei Bodnariu, și-au mutat protestele din fața ambasadei norvegiene în fața birourilor prim-ministrului britanic, David Cameron. Sâmbătă, englezii și turiștii care au trecut prin centrul Londrei au avut surpriza să dea peste un grup numeros de români care vorbeau o engleză impecabilă și se manifestau zgomotos, dar civilizat.

Locul protestului nu a fost ales întâmplător, deoarece organizatorii au întocmit o petiție semnată de toți participanții, petiție care va fi înmânată lui David Cameron de către o delegație românească. După protest, principalii organizatori ne-au declarat că acțiunile lor și-au atins scopul în condițiile în care deja cel mai mic copil al familiei s-a întors acasă, iar directorul Barnevernet a spus public că va fi reanalizat dosarul familiei Bodnariu!

Peste 1.500 de români au protestat, sâmbătă, la Londra în sprijinul familiei Bodnariu. Pe o vreme incredibil de urâtă, cu vânt și ploaie, românii au rezistat cu stoicism aproximativ două ore, timp în care au fost susținute cuvântări, s-au spus rugăciuni și s-au cântat cântece religioase.

„A fost așa cum ne-am așteptat, adică un protest pașnic și liniștit în care am cerut încă o dată să se facă dreptate în cazul familiei Bodnariu. Am fost felicitați, din nou, de șefii polițiștilor londonezi pentru comportamentul ireproșabil. Nu am lăsat mizerie în urmă, nu am deranjat pe nimeni!”, a declarat pastorul Cornel Nistor.

Citeste mai mult pe: diasporaro.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *