Home / Diverse / Parc de distracții pentru copii în București, străjuit de statuia diavolului

Parc de distracții pentru copii în București, străjuit de statuia diavolului

În Parcul Tei a fost construit, pe bani europeni, un așa-zis parc de distracții pentru copii, străjuit, la intrare, de statuia diavolului, imensă și multiplicată.

„SimÈ›iÈ›i-vă bine, diavolul e cu copiii, în parc

În Parcul Tei, pe fonduri europene, s-a construit un parc de distracții. Pentru că tot vine sezonul Halloween, pentru amatorii de satanism amuzant s-a ridicat o casă de speriat copiii, străjuită de trei statui colorate, enorme, ale diavolului, cea pusă în centru tronând ca a unui stăpân al legiunilor demonice.

Seamănă mai degrabă cu intrarea într-un templu satanic, decât cu un loc de divertisment.
Cui poate folosi asemenea spaÈ›iu împuÈ›it – vă spun ca unul căruia i-a fost scârbă să reziste câteva minute – e greu de înÈ›eles.

Știu că e fost dizolvată de câțiva ani brigada din poliÈ›ie care se ocupa de sectele satanice, È™i care au oprit – am aflat asta de la sursă – începutul sacrificiilor umane, cele animale fiind deja curente. ÃŽnsă este un fapt că satanismul începe să fie scos la lumină prin divertisment sau spectacole – aÈ™a cum a fost cel din ElveÈ›ia, de la inaugurarea unui mare tunel rutier, cu participarea unor lideri politici – totul dând senzaÈ›ia că asistăm la transformarea satanismului într-o miÈ™care mainstream.

”Cea mai mare viclenie a diavolului este aceea de a induce ideea că nu există.””, scrie Ioan Capsali pe contul său de Facebook.

Dacă privim imaginile, este vorba, de fapt, despre reprezentarea lui Baphomet, un nume legat, pentru prima dată, de procesele templierilor la începutul secolului al XIV-lea. Unii istorici moderni susțin că numele este o scriere greșită, în franceza veche, a numelui Mahomed.

Francmasonii au un ritual în care se închină la Baphomet, situație care a atras, la vremea respectivă, mânia Vaticanului. În 1966, oficial, a fost creată Biserica lui Satan, în care Baphoman este atotputernicul, adulat și venerat de toți membrii ordinului, potrivit efemereide.ro.

Sursa: activenews.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *