Home / Diverse / Noutati despre concertele John Schlitt de la Cluj-Napoca si Turda

Noutati despre concertele John Schlitt de la Cluj-Napoca si Turda

js_100x100Va tinem la curent cu ultimele stiri publicate de organizatorii concertelor pe care solistul legendarei trupe Petra (care a fost cea mai longegiva trupa crestina cu peste 33 de ani de activitate, cistigatoare a 4 premii grammy si care a vindut milioane de discuri in intreaga lume) le va sustine la Cluj-Napoca si Turda. Concertele vor avea loc in 14 (Turda) si 15 iunie (Cluj-Napoca).

Dupa cum poate ati vazut inca de saptamana trecuta pe johnschlitt.ro, din motive organizatorice am schimbat locatia concertului. Acesta nu va mai avea loc la Sala Sporturilor ci la Casa de Cultura a Studentilor. Investim o suma considerabila in tot ceea ce este legat de sunet si lumini, beneficiind de unele dintre cele mai bune echipamente audio si de lumini din Romania. Vrem ca acest concert sa fie o experienta unica de care sa ne aducem aminte cu placere.

Promo John Schlitt – Live in Cluj-Napoca from David G. on Vimeo.

Mai sunt doar 32 de locuri la concertul de la Turda. Asadar trebuie sa va grabiti daca vreti sa sa-l auziti si sa-l cunoasteti mai bine pe John Schlitt intr-un cadru intim unde vocea lui inconfundabila si virtuozitatea instrumentistilor vor genera o atmosfera deosebita. Preturile sunt cele afisate pe site adica 70 lei (pretul include consumatie in valoare de 15 lei) intrare doar la Turda, sau 100 lei intrare la ambele concerte (Turda + Casa de Cultura, Cluj). Comenzi puteti face la adresa [email protected] (veti primi prin mail un e-ticket cu numele dumneavoastra si un cod cu care va veti prezenta la intrare).

Organizatorii pun de asemenea la dispozitia noastra spoturi de promovare audio si video. Va rugam sa le preluati si sa le postati la rindul vostru pe blogurile sau site-urile personale si sa le dati mai departe. Pentru a putea face asta, folositi butoanele EMBED si SHARE din coltul dreapta sus al videoclipului.  EMBED va da codul html al clipului pe care puteti sa-l copiati in postarile voastre de pe blog sau pe pagina personala.  SHARE va ajuta sa dati clipul mai departe prin email, myspace, facebook, twitter, digg si asa mai departe. Multumim!

Spot audio – download mp3 aici (click dreapta save target/link as)

Spot audio varianta 2 – download mp3 aici (click dreapta save target/link as)

Spot video

Avem si noutati despre instrumentistii cu care va veni John in Romania. Toti 5 sunt muzicieni cu experienta muzicala solida, Simon Adahl a cistigat Eurovisionul in 1991 imperuna cu trupa „Edin/Adahl”, Anders Mattisson preda chitara bass iar Johas Ottoson lucreaza ca profesor de muzica. Pentru a citi o scurta prezentare a fiecaruia va rugam vizitati blogul evenimentului. Tot acolo gasesti si doua modele de tricouri facute special pentru acest eveniment. Pretul este de doar 25 de lei / bucata!

*Stiri preluate de pe site-ul sau blogul oficial al evenimentului (actualizate constant)

http://johnschlitt.ro/

http://johnschlitt.ro/blog/

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *