Home / Diverse / Mel Gibson pregăteÈ™te continuarea filmului „Patimile lui Hristos”

Mel Gibson pregăteÈ™te continuarea filmului „Patimile lui Hristos”

USA – Actorul si regizorul Mel Gibson, a comentat cu privire la noul său film „ÃŽnvierea”, menÈ›ionând că acesta va fi continuarea filmului „Patimile lui Hristos” È™i că realizarea filmului nu va fi simpla.

ÃŽntr-un interviu acordat în cadrul programului „SoCal Harvest”, cu pastorul Greg Laurie, Gibson a spus că lucrează la un film care va fi continuarea „Patimile lui Hristos” È™i se va concentra pe învierea lui Hristos.

Gibson în vârstă de 60 de ani, care a regizat È™i a produs filmul vieÈ›ii lui Hristos în 2004, a răspuns la întrebarea Pastorului Laurie, cu privire la zvonurile care circulă despre declaraÈ›iile scenaristului Randall Wallace, care a spus, „The Passion este principiu, È™i are mult mai multe de spus. ”

Gibson a răspuns că el È™i Wallace s-au întâlnit și au vorbit despre posibilitatea realizării acestui film, care va fi numit, „ÃŽnvierea”.

„Vorbim despre asta. Desigur, acest lucru este o munca enorma”, a spus Gibson. „Și tu È™tii, nu este” Passion 2 „. Se va numi” ÃŽnvierea. „Desigur, acesta este un subiect foarte mare È™i trebuie analizat, pentru că noi nu vrem să facem o simplă reprezentare a filmului.”

„Cu toate acestea, pentru a citi, a experimenta È™i  a investiga mai adânc, probabil, ne va trebui ceva timp ,È™i Randall Wallace este persoana potrivita pentru a realiza acest proiect”, a spus Gibson.

„Wallace, în afară de a fi un scriitor genial, este si un mare regizor. El a regizat” We Were Soldiers „,” Raiul este real „, printre alte filme. De aceea, este un scriitor È™i regizor,” a spus el.

Gibson, cunoscut pentru filmele de la Hollywood, cum ar fi „Mad Max”, „Armă mortală” È™i „Braveheart”, a spus ca ii place sa faca filme cu un mesaj creÈ™tin ca „Patimile lui Hristos” È™i „ÃŽnvierea”, deoarece super-eroii sunt reali „, a spus el.

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *