Home / Diverse / Mel Gibson pregătește continuarea filmului „Patimile lui Hristos”

Mel Gibson pregătește continuarea filmului „Patimile lui Hristos”

USA – Actorul si regizorul Mel Gibson, a comentat cu privire la noul său film „Învierea”, menționând că acesta va fi continuarea filmului „Patimile lui Hristos” și că realizarea filmului nu va fi simpla.

Într-un interviu acordat în cadrul programului „SoCal Harvest”, cu pastorul Greg Laurie, Gibson a spus că lucrează la un film care va fi continuarea „Patimile lui Hristos” și se va concentra pe învierea lui Hristos.

Gibson în vârstă de 60 de ani, care a regizat și a produs filmul vieții lui Hristos în 2004, a răspuns la întrebarea Pastorului Laurie, cu privire la zvonurile care circulă despre declarațiile scenaristului Randall Wallace, care a spus, „The Passion este principiu, și are mult mai multe de spus. ”

Gibson a răspuns că el și Wallace s-au întâlnit și au vorbit despre posibilitatea realizării acestui film, care va fi numit, „Învierea”.

„Vorbim despre asta. Desigur, acest lucru este o munca enorma”, a spus Gibson. „Și tu știi, nu este” Passion 2 „. Se va numi” Învierea. „Desigur, acesta este un subiect foarte mare și trebuie analizat, pentru că noi nu vrem să facem o simplă reprezentare a filmului.”

„Cu toate acestea, pentru a citi, a experimenta și  a investiga mai adânc, probabil, ne va trebui ceva timp ,și Randall Wallace este persoana potrivita pentru a realiza acest proiect”, a spus Gibson.

„Wallace, în afară de a fi un scriitor genial, este si un mare regizor. El a regizat” We Were Soldiers „,” Raiul este real „, printre alte filme. De aceea, este un scriitor și regizor,” a spus el.

Gibson, cunoscut pentru filmele de la Hollywood, cum ar fi „Mad Max”, „Armă mortală” și „Braveheart”, a spus ca ii place sa faca filme cu un mesaj creștin ca „Patimile lui Hristos” și „Învierea”, deoarece super-eroii sunt reali „, a spus el.

Check Also

Cele mai periculoase țări din lume pentru creștini

Raportul organizației Open Doors pentru anul 2018 aduce în prim plan primele 50 de țări în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *