Home / Diverse / Jihadiștii au ucis 250 de copii într-un malaxor de aluat și au ars șase brutari în cuptor

Jihadiștii au ucis 250 de copii într-un malaxor de aluat și au ars șase brutari în cuptor

Într-un articol publicat în ediția electronică a grupului Express, este prezentată mărturia cutremurătoare a unei femei creștine din Siria, Alice Assaf, care a mărturisit cum teroriștii ISIS au ucis 250 de copii într-un mixer de frământat aluatul și au ucis șase brutari arzându-i de vii într-un cuptor.

Conform relatărilor acesteia, barbarii jihadiÈ™ti i-au ucis pe aceÈ™ti copii, dintre care cel mai mare a fost în vârstă de doar patru ani, într-un malaxor industrial pentru aluat, de la o brutărie din oraÈ™ul sirian Duma. ÃŽntr-o mărturie cutremurătoare, femeia a vorbit despre „creÈ™tini uciÈ™i, torturaÈ›i È™i copii decapitaÈ›i în faÈ›a părinÈ›ilor lor”.

Luând cuvântul în faÈ›a Dr. Yvette Isaac, de la asociaÈ›ia de caritate ”Drumul spre succes”, Alice Assaf a spus cum un vecin a venit È™i a anunÈ›at-o că jihadiÈ™tii au luat mai multe fete, aproximativ 300 pe care le-au dus în oraÈ™ul sirian Duma. Cele mai multe dintre ele erau creÈ™tine È™i doar puÈ›ine erau alawite. Apoi femeia a povestit drama de la o brutărie din oraÈ™ul Duma: „La brutărie, erau È™ase tineri care lucrau acolo. I-am cunoscut. Ei au fost arÈ™i în cuptor. Apoi, au mai fost 250 de copii. AceÈ™tia au fost puÈ™i într-un malaxor de aluat, apoi au fost frământaÈ›i. Cel mai mare avea doar patru ani”.

Cei care se ocupă de atrocitățile făcute de ISIS în orașul sirian Duma, spun că locul a fost unul plin de vărsare de sânge și violență, fiind unul dintre orașele prinse în inima războiului civil sirian. Masacrele brutale care au avut loc aici au fost documentate de deputata din Congleton, Fiona Bruce, în fața Parlamentului Britanic. Povestind din mărturiile luate de Dr. Isaac, doamna Bruce a spus: ”Ne-a arătat imaginile filmate recent de către ea, vorbind cu mai multe mame care au văzut cum proprii lor copii au fost răstigniți”.

ÃŽntr-un alt episod, ea povesteÈ™te cum o tânără mamă cu un copil de doar două luni a încercat să-l ia pe acesta dintr-o altă cameră, când jihadiÈ™tii au apărut la uÈ™a din faÈ›a casei È™i le-au cerut să îi urmeze. A fost îngrozită să-l audă pe cel din faÈ›a sa spunând:”Nu. Pleacă. Este al nostru acum!”. Asasinatele îngrozitoare vin să confirme faptul că ISIS continuă să elimine creÈ™tinii din Orientul Mijlociu, È›inta lor fiind în special cei care locuiesc în Irak È™i Siria.

Raportul organizație de caritate ”Open Doors” din Marea Britanie, spune că în aceste regiuni creștinii au fost luați ostatici, liderii bisericii asasinați, casele le-au fost distruse și afacerile confiscate. Femeile și fetele au fost violate și forțate să devină sclave sexuale. A fost dat exemplu orașul creștin al-Qaryatain din Siria, cucerit de teroriștii ISIS în august 2015, după capturarea orașului fiind prinși în capcană 300 de creștini, dintre care 20 au fost uciși pentru că au încercat să scape. Creștinii care se întorc acum în orașul care a fost eliberat de forțele rebele, au găsit în loc de case moloz, atelierele transformate în ruine și orașul minat de către militanții ISIS.

ÃŽnainte de 2011, creÈ™tinii sirieni numărau aproximativ opt la sută din populaÈ›ia de 22 milioane locuitori din Siria. Aproximativ jumătate astăzi se crede că au părăsit È›ara. Un purtător de cuvânt al organizaÈ›iei ”Open Doors” din Marea Britanie a declarat: „poveÈ™ti de groază cum ar fi acestea sunt din păcate prea familiare pentru cei care s-au confruntat cu teroriÈ™tii ISIS. Partenerii locali ai organizaÈ›iei din Siria È™i Irak, furnizează acum consiliere celor traumatizaÈ›i pentru a ajuta victimele abuzurilor să înceapă procesul de vindecare”.

Sursa: blastingnews.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *