Home / Diverse / De frica etichetării – Daniel Miheț

De frica etichetării – Daniel Miheț

Că lideri creștini se disasociază de altii lideri creștini nu ne mai surprinde. Întrebarea-i: „Cu cine se asociază Hristos cel rastignit”? După așa de multă propaganda anticreștină, de frica să nu fim acuzați de fanatism numai suntem „nici reci nici in clocot”, „ravna pentru casa Lui nu ne mai manancă”, „duhul nu ni se mai întărâtă” si nici „nu ne mai chinuim sufletul”, să fim socotiți „nebuni pentru Hristos”. Doamne ferește, am ajuns să fim ca „apa sfințită „nu facem nici bine, nici rău, stăm și observăm, străjeri care văd că ne-ncoltește primejdia dar nu sună din goarna că … e prea strident.

Predicam bine ca și exemplu și îi admiram pe regii Israelului care au daramat înălțimile, dar suntem noi înșine șovăielnici în a le urma exemplului lor. Vorba englezului: “play safe”.

Știu, doar scrie „să nu avem râvnă fără pricepere”, dar de ce n-am avea „râvnă CU pricepere”? Poate mai menținem onoarea și frica de Dumnezeu în România ca Europa a capitulat. Răspunsul și solidaritatea publică a mii de participanți prin frig (la început de an) și ploaie (acum aproape la sfarsit de an), milioane de semnături, ne dă speranța că “lămpile lor nu se sting”. Felicitari!

Daniel Miheț, pastor Scoția, UK

Sursa: www.baptist-tm.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *