Home / Diverse / Cursul Kairos – martie 2017

Cursul Kairos – martie 2017

Inscrie-te acum la Cursul de uncenicizare si misiune Kairos!

Cursul va fi găzduit de Biserica Crestină Baptistă Agape, din strada Plutonier Ion Topor nr. 18 (Zona Grozăvesti) si se va tine in luna martie esalonat in 3 week-enduri dupa cum urmeaza: 10-11 Martie, 17-18 Martie, 24-25 Martie Programul este în fiecare Vineri de la 18:00 – 21:00 si Sâmbãtã de la 9:30 -15:00

ÃŽnscrierea se poate face prin telefon la nr: 0756 838 082 Maria iar costul cursului este de 50 Lei

Biblia ne spune că inima lui Dumnezeu bate pentru toţi oamenii din toate naţiunile. Cursul Kairos dezvăluie acest adevăr în lumina Scripturii, a istoriei şi prin tot ce face Dumnezeu în prezent. Cursul Kairos îţi va arăta cum poţi reflecta inima lui Dumnezeu pentru naţiuni în contextul în care te găseşti. Cu toţii avem un rol în misiunea globală a lui Dumnezeu

Cursul Kairos te va ajuta să-ţi descoperi rolul şi locul tău în România sau peste hotare.

Susţinut în contextul bisericii ca parte a programului de ucenicizare, cursul Kairos motivează de ce Marea Trimitere defineşte existenţa Bisericii dezvoltă viziunea unei biserici unite încurajează membrii bisericii să înceapă de unde se găsesc, vestind Evanghelia celor nemântuiţi să contribuie la maturizarea credincioşilor, ajutându-i să-şi găsească locul în planul Împărăţiei lui Dumnezeu.

Cunoscut internaţional şi având un fundament solid, cursul Kairos este o unealtă atât pentru dezvoltarea indivizilor,cât şi a bisericilor.
De asemenea, constituie o pregătire solidă pentru călătoriile misionare pe termen scurt.
Cele 10 capitole ale cursului pot fi susţinute în diverse sesiuni, depinzând de disponibilitatea şi nevoile voastre.
Este gândit pentru a acoperi o gamă largă de stiluri de învăţare-conţine articole, filmuleţe,rugăciune, discuţii de grup şi timp personal de meditare,în timp ce personalul pregătit vă conduce prin materialul de studiu.

Departe de a fi un curs obişnuit, Cursul Kairos este o călătorie prin care descoperi cum Dumnezeu te foloseşte pentru a răspândi dragostea Sa pentru toate naţiunile.
Inima lui Dumnezeu, inima ta…Vino să afli mai multe!

Sursa: cursulkairos.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *