Home / Diverse / Cum încearcă să se integreze în societate homosexualii din România: calendar OBSCEN care batjocorește Biserica Ortodoxă, realizat la București de către unul dintre gay-ii care își ducea fetița de 4 ani în vestiarul bărbaților

Cum încearcă să se integreze în societate homosexualii din România: calendar OBSCEN care batjocorește Biserica Ortodoxă, realizat la București de către unul dintre gay-ii care își ducea fetița de 4 ani în vestiarul bărbaților

Una dintre marotele activiștilor pro-homosexualitate din România, și nu numai, este aceea că aceste persoane sunt oprimate de către majoritate din cauza intoleranței, ei nefiind decât niște „biete” victime, cuminți, care nu provoacă în niciun fel.

Realitatea este însă, cu totul alta. Acest fapt este demonstrat de apariÈ›ia, de câțiva ani, a unui aÈ™a-zis calendar care înfățiÈ™ează bărbaÈ›i ce pretind a fi preoÈ›i ortodocÈ™i, în ipostaze homosexuale sau pornografice. „Calendarul” a fost promovat de mass-media internaÈ›ională, vârf de lance fiind siteul huffington.post, unul dintre cele mai anti-conservatoare din SUA.

ÃŽn spatele acestei campanii, care a ajuns deja la ediÈ›ia 2017, se află un personaj pe nume Lestat Monroe. Născut în FranÈ›a, dar locuieÈ™te în România, acest individ s-a făcut remarcat prin faptul că È™i-a dus fetiÈ›a în vârstă de 4 ani, în vestiarul bărbaÈ›ilor de la un hotel bucureÈ™tean. Gestul a stârnit, pe bună dreptate, revolta celorlalÈ›i bărbaÈ›i, care i-au cerut să scoată fetiÈ›a de-acolo. Scena a fost relatată de unul dintre martori: „Sunt în bazin È™i-mi aduc aminte că am lăsat apa deschisă la mine acasă. Vin repede în vestiar să mă schimb. Pe băncuță, o fetiță de 4 ani, stă È™i se uită la fauna din jur. Mai mulÈ›i handralăi în curul gol se schimbă. FetiÈ›a e cu cei doi „părinÈ›i”, tata È™i iubitul său. Eu trebuie să mă schimb, chiar foarte repede, problema e că nu am un prosop pe care să-l folosesc drept paravan, nu am nimic, doar È™ortul de pe mine. Pe care trebuie să-l dau jos. Blocaj. ViaÈ›a a fost crudă cu mine È™i mi-a dat inclusiv această eroare. Nu mi-o doream, dar o am. Sunt pudic. Nu mă pot dezbrăca în faÈ›a unei fetiÈ›e de 4 ani”

A urmat un scandal bine mediatizat de cotidianul Gândul, în care au abundat, bineînÈ›eles, acuzele de „discriminare”, deÈ™i regulile utilizării vestiarului erau clare È™i binecunoscute de respectivii homosexuali: vestiare diferite pentru sexe diferite.

Cotidianul Gândul, din trustul Mediafax, legat ombilical de trustul PRO, nu a fost ales întâmplător de către cei doi homosexuali. Lestat Monroe a fost promovat intens la PRO TV, atât la deontologicele știri ale postului, cât și la emisiunea „culturală” prezentată de Cătălin Măruță.

Evident, apariÈ›ia calendarului, al cărui scop declarat este: „singurul acÈ›iune globală organizată împotriva homofobiei din regiunea ortodoxă” , a fost salutată de liderii asociaÈ›iilor pro-homosexualitate din România. De altfel, Huffington Post a dezvăluit că filmările au fost realizate la BucureÈ™ti. Pe pagina oficială a „calendarului” se afirmă că se urmăreÈ™te „aducerea la zi la a valorilor Bisericii Ortodoxe într-o societate modernă”

Sursa: www.activenews.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *