Home / Diverse / A ÎNCEPUT RĂZBOIUL TOTAL ÎMPOTRIVA COALIȚIEI PENTRU FAMILIE – ADEVĂRUL?

A ÎNCEPUT RĂZBOIUL TOTAL ÎMPOTRIVA COALIȚIEI PENTRU FAMILIE – ADEVĂRUL?

Pentru cei care s-ar întreba cine și cum s-ar putea împotrivi organizării unui referendum național (garantat de Constituția României în baza celor 3 milioane de semnături), iată!

Media este de departe cel mai vehement inamic al demersului!

Tributare sistemului european de „valori” în spatele căruia operează forțele sinistre ale reformatării globaliste a lumii, canalele de informare din România atacă orbește tot ce mișcă de partea cealaltă a baricadei.

Nu mai există nicio aparență de neutralitate, a dispărut orice urmă de echitate!

Spot-urile publicitare prin care se crea o perspectivă pertinentă, în care acest referendum să fie privit prin prisma viitorului civilizației, copiii care vor trăi în noul normal impus de dictatura corectitudinii politice, iată ce se atacă acum în spațiul jurnalistic!

Pe domnii de la Adevărul nu-i doare deloc de faptul că mintea și conștiința copiilor vor fi violate de informații pe care sunt prea fragede să le poată procesa și asimila, nu-i doare de faptul că hoardele LGBTQ…X folosesc acum în occident libertățile obținute ca pe o campanie de recrutare pentru comunitatea lor, nu-i doare de viitorul sumbru al unei civilizații care apune sub opresiunea malefică a globalizării, ei au primit ordinul să anihileze orice argument de bun simț al mișcării pro-familie! Ca niște buni mercenari, se conformează…

Domnilor, un grup de copii spre adolescenți sunt exploatați dacă își exprimă suportul pentru valorile tradiționale, dar nu sunt abuzați atunci când devin cobaii de experiment ai laboratorului globalist?

Sursa: popaspentrusuflet.wordpress.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *