Home / Diverse / 29 NOIEMBRIE 2016 – ZI DE POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU NAȚIUNEA ROMÂNĂ, PENTRU PĂSTRAREA VALORILOR CREȘTINE CA BUN SACRU AL POPORULUI ROMÂN

29 NOIEMBRIE 2016 – ZI DE POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU NAȚIUNEA ROMÂNĂ, PENTRU PĂSTRAREA VALORILOR CREȘTINE CA BUN SACRU AL POPORULUI ROMÂN

Stimați frați creștini, In data de 27 Octombrie, Curtea Constitutională a României a amânat decizia privind recunoasterea in Romania a căsătoriilor homosexuale incheiate in străinatate asa ca va chemăm din nou la o zi de post si de rugăciune in data 29 Noiembrie 2016, zi in care CCR ar trebui să se pronunte. In ultimii ani, în România, se fac din ce în ce mai mult auzite voci ale unor organizații care s au angajat într-o luptă declarată pentru înlăturarea valorilor creștine din viața publică.

Aceste atacuri perfide și perseverente au fost îndreptate cu precădere asupra Bisericii și familiei, îndeosebi după anunțul începerii strângerii de semnături pentru modificarea articolului 48 din Constituția României. Este evident că în aceste zile se fac mari presiuni mediatice asupra Parlamentului și a Curții Constituționale din România, de aceea VA CHEMĂM CU DRAGOSTE LA O ZI DE POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU NAȚIUNEA ROMÂNĂ, PENTRU PĂSTRAREA VALORILOR CREȘTINE CA BUN SACRU AL POPORULUI ROMÂN.

De dragul Adevărului, a copiilor și a semenilor noștri, vă invităm să strângem rândurile în jurul Domnului IIsus Cristos și a Sfintei Evanghelii. Să ne rugăm Celui care are toată puterea în Cer și pe pământ să oprească atacurile celui viclean și să ne ajute să Îi rămânem credincioși bunului nostru Dumnezeu. Să ne unim, așadar, în ziua de 29 Noiembrie 2016 în casele noastre si în bisericile noastre, să înălțăm rugăciuni cu credință.

Să cerem Domnului ca El să fie recunoscut, iubit și slujit în cât mai multe familii din țara noastră.

Asa să ne ajute Dumnezeu!

Sursa: baptist-tm.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *