Home / Copii / Ziua Copilului, Zi Liberă Naţională: În Parcul IOR din Bucureşti, în zona Itsy Bitsy, Veronica Iani îi aşteaptă pe copii cu cărţi frumos ilustrate

Ziua Copilului, Zi Liberă Naţională: În Parcul IOR din Bucureşti, în zona Itsy Bitsy, Veronica Iani îi aşteaptă pe copii cu cărţi frumos ilustrate

Pe 1 iunie 2017, in Parcul IOR din Capitală se serbează Prima Zi Liberă de Ziua Copilului.

In Zona Itsy Bitsy Bebe, sunteţi aşteptaţi cu toţii la activitati distractive, dar si utile.

Iata ce veti regasi in Zona Itsy Bitsy Bebe:

Comunitatea de sprijin pentru mame educate, laprimulbebe.ro, ii indeamna pe parinti sa isi uimeasca picii cu baloane de sapun gigant, iar copiilor le-a pregatit ateliere de modelaj in plastilina si de sortare a obiectelor pe culori.

Kinetobebe vine cu activitati sportive si ii provoaca pe parinti sa faca echipa cu bebelusii lor, sub sloganul „Sportul incepe de la primii pasi”.

Autoarea Veronica Iani va avea un stand cu vanzare de carte, unde vei putea gasi Bebe: O poveste din burtica si Asteptandu-l pe Bebe – Carte de colorat.

Specialistii din Asociatia Moaselor din Romania (AMsR) le vor oferi parintilor consultanta cu moasa de nastere si alaptare.

Active Center va organiza un workshop pe iarba, pentru gravide si mame, numit Cum sa-ti tonifici perineul pentru si dupa nastere, sustinut de moasa Vania Limban. De asemenea, Active Center va avea si activitatea Mama & Bebe Yoga, cu Michelle Dumitru, in intervalele 13:30-14:40 si 15:30-16:30.

Asociatia SAMAS ii invita pe cei mari si mici la un Picnic SANATOS in Parc, unde copiii vor avea parte de activitati de colorat, iar proaspetele mamici si gravidutele vor discuta cu specialistii pe diverse teme de interes.

Abia asteptam sa ne intalnim cu totii, intr-o zi dedicata exclusiv unui timp de calitate in familie!

Mai multe detalii pe itsybitsy.ro si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa:stiripentruviata.ro

Check Also

Conferinta Nationala ”Cine pe cine schimba?” 2017 Alo!Copii si One Way

Sub această temă, organizatorii conferinÈ›ei își propun ca în cadrul acesteia, împreună cu vorbitorii È™i …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *