Home / Conferinte / Conferinta Peniel 2009 – Baia Mare 13-14 aprilie

Conferinta Peniel 2009 – Baia Mare 13-14 aprilie

peniel2009In ciuda previziunilor negative, anul 2009 va fi un an deosebit din punct de vedere spiritual! Deja am experimentat „pe pielea mea” acest lucru. Am vazut si aud continuu despre modul in care Dumnezeu lucreaza in aceasta vreme si ma bucur nespus sa stiu ca Biserica lui Cristos se cerne si se mobilizeaza in vederea intalnirii cu Mantuitorul ei.
Chiar daca Biserica din Romania a inceput sa iasa din obisnuit, cred ca mai are inca multe de facut in ce priveste implinirea planului lui Dumnezeu. Evanghelicii se lauda ca au peste 500.000 de membri in Romania (conform recensamantului din 2002 evanghelicii insumau 513.775 persoane) si, totusi, numarul de misionari pe care aceasta i-a trimis in afara tarii este foarte mic (ca sa iau in evidenta numai unul dintre aspecte). Stiu ca putem mai mult si, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom reusi!

 

Conferinta Nationala Peniel din 2009 va aborda subiectul misiunii, ca obligatie a fiecarui crestin adevarat care doreste atat mantuirea proprie, cat si a celor din jurul sau (vezi Mat. 22:37-39). Nu am dori ca din nestiinta sau din omitere sa ne facem vinovati de sangele celor care trebuia sa auda despre dragostea mantuitoare a lui Isus Cristos. Prin urmare, invitam la aceasta conferinta pe toti tinerii care doresc sa afle cum pot sa faca voia lui Dumnezeu si in aceasta privinta, dar si pe cei care au nevoie de o incurajare suplimentara din partea Domnului.
Alte detalii necesare:
1. Conferinta va avea loc la Sala Polivalenta „Lascar Pana”, din Baia Mare, pe 13-14 aprilie 2009 (luni si marti).
2. Titlul: oMISIUNE
3. Motto: Ps. 9:11 „CântaÅ£i Domnului, care împărăţeÅŸte în Sion, vestiÅ£i printre popoare isprăvile Lui!”
4. Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu:
            a) Daniel Chereji – pastor al Bisericii „Biruinta” din Baia Mare (www.biruinta.ro); este obsolvent al Universitatii Emanuel din Oradea si licentiat in teologie in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj. Daniel este casatorit cu Mihaela si impreuna au doi copii: Rut si Paul.
            b) Ghita Mois – pastor al Bisericii „Maranata” din Baia Mare; este absolvent al ITP – Bucuresti si licentiat in teologie in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj. Ghita este casatorit cu Olimpia si impreuna au trei fete: Adalgiza, Georgiana si Damaris.
            c) George Verwer – autor a aproape 30 de carti, a absolvit Moody Bible Institute, iar in 1961 a fondat organizatia mondiala Operation Mobilisation, care are peste 4000 de lucratori in peste 80 de natiuni. Este casatorit cu Drena si impreuna au trei copii adulti. Actualmente locuiesc in Kent, Anglia (www.georgeverwer.com).
            d) Iuliu Centea – pastor in Biserica „Betel” din Oradea, profesor si membru in comitetul director al Fundatiei Peniel; a abtinut licenta in teologie si filologie la Universitatea din Oradea, masteratul in Managementul Educatiei, iar in prezent este doctorand in istorie. Iuliu este casatorit cu Ligia si impreuna au doi copii: Iulia si Timotei.
5. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band, Alin Timofte, grupul Faclia si Gabi Ilut.
6. La aceasta conferinta vor putea participa primele 2.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti si care isi vor valida participarea prin plata in avans, pana la data de 3 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este 30 lei/pers! Pentru informatii financiar-bancare, scrieti la [email protected].
7. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor, dar vor acorda asistenta pentru cazare, in masura locurilor oferite de catre bisericile evanghelice sau de catre administratorii internatelor/caminelor din Baia Mare.
Pentru a ne usura munca, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Baia Mare si rezolvati-va singuri cazarea! Va puteti caza si la locatiile afisate in linkul acesta. Nu uitati sa mentionati parola „Peniel” pentru ca unele preturi sunt negociate special pentru acest eveniment!
In cazul in care nu va descurcati, va rugam luati legatura cu Raluca POP, la tel. 0723-849.434 (dupa ora 18:00) sau prin e-mail la: [email protected].
8. Pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post pe data de 3 aprilie. Fie ca Dumnezeu sa se bucure de noi si ca Biserica din Romania sa-si dea zeciuiala pentru misiune si din resursele umane!
9. Programul conferintei:
          Luni, 13 aprilie
                    8:30 – receptia participantilor
                  11:00 – 13:30 sesiunea I
                  18:00 – 20:30 sesiunea II
          Marti, 14 aprilie
                  10:00 – 12:30 sesiunea III
                  15:30 – 17:00 sesiune facultativa pentru tinerii interesati de misiune
                  17:00 – 19:30 sesiunea IV

Veniti la Peniel si nu veti regreta!

In numele echipei Peniel,
Lucian Oniga

 

PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunea Alfa Omega! (www.alfaomega.tv)

PS. 2. Organizatiile si agentiile misionare care doresc sa-si promoveze lucrarea sunt rugate sa ne trimita un video-clip de max. 3 minute! Numai acele lucrari care vor dovedi slujire si prezentare media excelenta vor fi difuzate!
In vederea selectarii, va rugam sa trimiteti prezentarile pe CD/DVD pana la finalul lunii martie, la adresa:
Lucian Oniga
Str. Decebal, nr. 21, sc. A, ap. 9
420070, Bistrita, BN

Sursa:  www.peniel.ro

Check Also

Conferinţa Bărbaţilor la Biserica Logos Baia Mare

Cu mare bucurie va anuntam ca in data de 23 Septembrie va avea loc conferinta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *