Home / Conferinte / Conferinta Awana 2012

Conferinta Awana 2012

 Considerăm că este o binecuvântare de a beneficia de instruire suplimentară şi resurse care să ajute biserica locală să înceapă sau să continue lucrarea pentru copii şi tineri.

CE TREBUIE SÄ‚ ÅžTIÅ¢I?

Anul acesta ne-am gândit să venim mai aproape de dumneavoastră, astfel că aceeaşi conferinţă va fi organizată în două locaţii şi perioade diferite:
– SUCEVIÅ¢A, jud. Suceava în perioada 31 mai ÅŸi 2 iunie, pentru partea de EST a ţării
– SURDUC, jud. TimiÅŸ, în perioada 7-9 iunie, pentru partea de VEST a ţării.

Date referitoare la locaţii puteti gasii aici.

CE ESTE AWANA?

Este o unealtă de evanghelizare şi ucenicizare, oferită bisericii locale, într-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeşte peste 9.000 de biserici din 110 ţări, evanghelizând şi ucenicizând peste 550.000 de copii şi tineri anual. În România, acest program funcţionează de peste 20 de ani, având rezultate semnificative. Intenţia noastră este să încurajăm şi să suţinem cluburile existente şi să relansăm acest program pentru alţii interesaţi de o lucrare cu impact maxim pentru copii şi tineri.

CE ESTE NOU LA AWANA?

Noul program Awana aduce multiple îmbunătăţiri în materiale, curriculum şi leadership, precum şi posibiliatea desfăşurării programului la costuri foarte

mici. Deja mai multe Cluburi Awana din România funcţionează după noul program.

CE TREBUIE SÄ‚ FACEÅ¢I?

Mai jos să vă prezentăm detaliile acestei conferinţe de instruire, încurajându-vă să delegaţi o persoană sau două care să participe la una dintre aceste întâlniri.

►Alegeţi cu înţelepciune persoane adulte care să participe la instruire. Aceştia vor fi responsabili să iniţieze sau să continue programul Awana în biserica dumneavoastră şi mai apoi să adune recolta.

►Trebuie să fie credincioşi, să fie dedicaţi acestei lucrări, să fie dispuşi să participe la toate instruirile, să aibă darul învăţării, al conducerii, şi nu în ultimul rând pasiune pentru lucrarea cu copiii şi tinerii.

►Completaţi Formularul de înregistrare, pe care il gasiti aici, până la data de 21 mai 2012.

Taxa de participare de 50 lei / participant (Atenţie: locurile sunt limitate).

(Această sumă va acoperi doar o parte din cheltuielile de conferinţă – cazare şi masă – şi a materialelor pe care participanţii le vor primi, restul fiind suportate de către Fundaţia Awana România.)

Taxa conferinţei se poate achita prin transfer bancar la FUNDAŢIA AWANAROMANIA(cont: RO 67 BTRL 0080 1205 S911 07XX, Banca Transilvania,Braşov, CUI 24971019). În mod excepţional, taxa se poate achita la sosirea la conferinţă.

►Rugaţi-vă pentru acest eveniment, anticipând modul în care veţi sprijini această lucrare în biserica dumneavoastră.

Această Conferinţă oferă instruire de înaltă calitate, fiind practică, motivantă şi cu impact în multe vieţi pentru Împărăţia lui Dumnezeu.

Fiecare participant va primi materiale pentru a instrui alţi lideri. Participanţii vor pleca de la instruire cu tot ceea ce este nevoie pentru a porni sau continua o lucrare care şi-a dovedit deja eficienţa!

Pe lângă materialele gratuite, participanţii vor putea achiziţiona şi alte materiale pentru lucrarea cu copiii, deci le sugerăm să vină pregătiţi cu bani la conferinţă. Fiecare participant va avea ocazia sa înveţe cum să le prezinte Evanghelia copiilor şi tinerilor, dar şi cum să organizeze şi să conducă un Club Awana. Fiţi pregătiţi să folosiţi această unealtă, pentru a vă mări impactul între copiii şi tinerii din biserica şi comunitatea dumneavostră!

Fundaţia Awana România

Pentru detalii legate de conferinţă sau întrebări legate de Fundaţia Awana România, vă rugăm să luaţi legătura cu:
Sergiu Grigorescu (Misionar Awana România)
Telefon: 0722 679.651
E-mail: [email protected]

Check Also

Conferinţa Bărbaţilor la Biserica Logos Baia Mare

Cu mare bucurie va anuntam ca in data de 23 Septembrie va avea loc conferinta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *