Home / Muzica Crestina / Hope Band

Hope Band

Povestea Hope Band incepe in toamna anului 2009, nu prea fericit, la initiative lui Alex Tascu. Dorinta si ambitia l-au ajutat sa mearga mai departe chiar si atunci cand doctorii i-au spus ca are cancer. Intamplarea a facut ca Dan sa-l viziteze la spital impreuna cu niste prieteni si vizita s-a soldat cu un proiect: “Banda Sperantei” – cum spun unii.

Numele Hope Band se leaga direct de proiectul Radio Hope, pe care Alex l-a condus timp de cativa ani.
Astfel a inceput sa se contureze Hope Band, care avea in componenta pe Alex, Dan, Catalin Ursache si Cristi. Asa a inceput formatia sa slujeasca.
Ca si un puzzle, Hope Band se intregeste si cu Marius chiar in ziua in care se pregatea sa-si vanda chitara si sa ia o pauza.
Emil s-a hotarat sa cante cu Hope Band pentru ca era prieten cu Marius – dar dupa spusele lui si pentru ca ii place. Timotei trebuia sa inregistreze doar o piesa cu formatia, ceea ce a si facut, dupa care a ramas in “Banda Sperantei”.Actuala componenta a Hope Band este: Alex Tascu – solist ,Dan Chicet – chitara acustica,Marius Popescu – chitara electrica,Cristi Lazar – tobe ,Emil Naku – chitara bass Timotei Dinica – vioara. Albumul de debut “Alege sa traiesti” a fost lansat in vara anului 2010 si contine o serie de cantece compuse de Alex in cea mai nefasta perioada din viata
sa..Acum canta despre dragostea si bunatatea lui Dumnezeu si doresc sa aduca o speranta in vietile celor care ii asculta. O poveste inceputa trist, continua azi plina de entuziasm si dorinta pentru ca oamenii sa fie mantuiti si binecuvantati de felul in care Dumnezeu se foloseste de Hope Band.

 

Check Also

Dincolo de frontiere – official video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *