Home / Diverse / Tom Hanks si Rita Wilson: Credinta in Dumnezeu si rugaciunea ne-au ajutat sa pastram un mariaj solid si sa trecem prin evenimente triste de-a lungul vietii (Video)

Tom Hanks si Rita Wilson: Credinta in Dumnezeu si rugaciunea ne-au ajutat sa pastram un mariaj solid si sa trecem prin evenimente triste de-a lungul vietii (Video)

Actorul Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au declarat ca rugaciunea si credinta sunt „arme” puternice care i-au ajutat sa pastreze un mariaj solid, bazat pe dragoste, timp de 28 de ani, desi au trecut impreuna printr-o multitudine de evenimente triste de-a lungul timpului.

Una dintre situatiile complicate cu care Hanks s-a confruntat a fost in 2013, atunci cand actorul a aflat ca sufera de diabet zaharat de tip 2. Cumplita veste a intristat intreaga familie, dar Tom a spus ca nu il afecteaza acest lucru, deoarece viata sa este „la voia Domnului”.

In 2014 fiul lui Tom Hanks a dezvaluit ca este dependent de heroina, ceea ce a insemnat o noua lovitura pentru familie. Dar si de aceasta data actorul si sotia sa si-au mentinut increderea in Dumnezeu si au cerut ajutor prin rugaciune, relateaza Acontecer Cristiano.

Dar cel mai infricosator moment a fost atunci cand Rita a fost diagnosticata cu cancer la san. In ciuda durerii si a temerilor inimaginabile, Tom si sotia sa nu si-au pierdut credinta si si-au pus speranta in Iisus Hristos. Recent, cuplul a anuntat vestea miraculoasa, multumindu-I lui Dumnezeu, ca Rita s-a vindecat de cancer.

Sotia lui Tom joaca un mare rol in viata actorului, asteptand sosirea actorului acasa si conducand rugaciunea zilnica a intregii familii.

Atunci cand reporterul i-a intrebat pe Tom si Rita daca ei cred cu adevarat in puterea rugaciunii, acestia au dezvaluit fara sa se rusineze ca se roaga de mai multe ori pe zi si ii incurajeaza si pe altii sa-si incredinteze viata in mana Lui Dumnezeu.

„Dumnezeu lucreaza pe cai nebanuite in fiecare zi”, a adaugat Hanks. In timpurile cand au fost loviti de furtunile vietii, familia Hanks si-a pus credinta in Iisus, iar acest lucru i-a ajutat intotdeauna si le-a dat speranta sa mearga mai departe, indiferent de situatie.

Sursa: afirmativ.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *