Home / Diverse / Romania pe inima – Chemati o adunare sfanta!

Romania pe inima – Chemati o adunare sfanta!

 

romaniapeinimaIn Matei 9:35-38 Domnul Isus ne indeamna sa ne rugam nu pentru cei pierduti prima data, ci ne cheama intai de orice sa ne rugam pentru lucratori! Sa ne rugam ca Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Sau. 

Prin acesta pagina web am vrea sa va invitam sa va uniti in rugaciune cu noi pentru lucratorii din Romania, la acest ceas in care traim. 

De aceea, vrem sa va punem pe inima Romania. Dar vrem inainte de orice, sa chemam o adunare sfanta, un popor pregatit sa mijloceasca pentru daramaturile Romaniei. 

Din toate amvoanele bisericilor evanghelice marturisim ca am vrea ca Dumnezeu sa miste Romania, localitatile noastre, familiile noastre, vecinii nostrii, prietenii nostrii nemantuiti, dar pentru aceasta, mai intai, trebuie sa ne lasam noi insine miscati… 

Anul 2009 a inceput in cadrul Casei de Rugaciune din Bazna cu aceasta povara pe inima, din partea Domnului. Suntem tot mai constienti de chemarea lui Dumnezeu de a semana cu lacrimi, in rugaciune pentru sufletele pierdute din Romania. 

La ora actuala in Romania sunt circa 500.000 de crestini nascuti din nou, dar cu toate acestea, chiar in timp ce avem evanghelisti, invatatori, seminarii teologice, carti, predici, nu putem marturisi ca Romania este a Domnului. Dar nu putem marturisi nici unul ca Dumnezeu nu isi doreste Romania cu gelozie pentru El. 

Credem ca in Vremurile din Urma va fi un mare seceris de suflete si multimi de oameni din Romania se vor intoarce la Domnul si la o viata autentica in El. De aceea avem Romania pe inima, si avem credinta in inimi! 

La inceputul anului 2009, Domnul vorbeste Casei de Rugaciune din Bazna ceea ce credem ca a devenit mandat pentru noi. 

In contextul in care fara credinta rugaciunea nu reprezinta altceva decat cuvinte goale, credem ca in anul 2009 Dumnezeu ne cheama sa ne rugam, in mod specific, pentru 1.000.000 de romani mantuiti in generatia noastra. 

Pe 7 ianuarie Domnul ne-a vorbit din nou in mijlocul inchinarii, descoperind o alta parte a planului sau. In Fapte 8 vedem ca Filip este folosit cu mare putere in trezirea din Samaria, si in timp ce omul acesta predica, inimile oamenilor sunt strapunse de Cuvantul lui Dumnezeu, duhurile necurate se manifestau vizibil si cu mare zgomot, in vreme ce multimi de oameni primeau mantuirea prin credinta in Cristos. 

O intrebare buna pe care o putem pune este: cati astfel de oameni cunoastem in Romania? 

Credem ca Duhul Sfant ne misca fiintele pentru a ne ruga, in mod specific, in anul 2009, pentru 1.000 de oameni ca si Filip. Ne-am angajat ca in anul acesta sa mijlocim cu staruinta inaintea lui Dumnezeu ca 1.000 de oameni sa fie ridicati de El si folositi cu mare putere pentru Imparatia lui Dumnezeu si vatamarea imparatiei intunericului. Ne rugam ca Domnul sa ridice 1.000 de oameni, plini de Duh Sfant si puternici in Cuvant prin a caror lucrare 1.000.000. de suflete sa ajunga la cunoasterea lui Dumnezeu. 

In acelasi timp, va chemam pe toti aceia care cred ca Dumnezeu are puterea sa faca mai mult decat cerem sau credem, sa vina alaturi de noi, cerand in mod zilnic 1.000 de lucratori pentru 1.000.000 de suflete. 

Am vrea sa intelegem impreuna care va fi diferenta cand ne vom ruga ca Dumnezeu sa ridice lucratori pentru Imparatia Sa; cand ne vom ruga ca El sa ridice oamenii Sai pe pamant care sa stea drepti in fata compromisului, care-si vor iubi aproapele, care vor transforma locul in care sunt pusi prin viata supranaturala, din Dumnezeu, care este in ei! 

Si cand ne vom ruga pentru lucratori, mai devreme sau mai tarziu, vom descoperi ca si noi suntem chemati sa fim intre lucratori! Vom descoperi ca si noi suntem chemati sa-L purtam pe Isus in aceasta lume, si noi suntem chemati sa purtam povara milei si a dragostei pentru cei “risipiti si necajiti, ca niste oi care n-au pastor.” 

De aceea, daca vrei sa ni te alaturi, si esti gata pe deplin sa porti impreuna cu noi povara rugaciunii pentru Romania, in acest website te vom incuraja si vom vorbi despre mai multe motive specifice de rugaciune, vei putea sa te inscrii intr-un lant de rugaciune, si te incurajam deasemenea sa spui si altora despre aceasta chemare de a ne pune Romania pe inima… 

www.romaniapeinima.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *