Home / Diverse / Prima întâlnire a «Grupului de sprijin» -15 septembrie

Prima întâlnire a «Grupului de sprijin» -15 septembrie

Te-ai confruntat sau încă te confrunți cu o dependență (de orice tip), căreia simți că nu îi poți face față singur/ă? Ai avut momente în care doreai să vorbești cu cineva despre asta, dar nu ai găsit persoana potrivită? Suntem aici pentru tine!!! Teen Challenge România începe un «Grup de Sprijin» pentru persoanele care se luptă cu adicția (fete și băieți), dar și pentru foști dependenți!
Te așteptăm Joi, 15 Septembrie, ora 18.30, la sediul «Alege Viața» (Aleea Lacul Morii, Nr 3, Sector 6, București), pentru prima întâlnire a «Grupului de sprijin».
Scopul întâlnirilor de grup este de a împărtași unii cu ceilalți experiențele noastre, de a încerca să ne susținem pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm și, de asemenea, de a putea oferi un mesaj de speranță celor care doresc să scape de sub robia dependenței!
Dacă ai nevoie de susținere, vino, pe 15 Septembrie, la prima întâlnire a «Grupului de sprijin» ! Ai și alți prieteni/e care se luptă cu dependența? Adu-i și pe ei/ele! Vă așteptăm cu cafea, sucuri, prajiturele și o mare dorință de a ne cunoaște!

Biserica 43

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *