Home / Diverse / Poti sa-mi dai macar un singur motiv, de ce ar trebui sa cred in Dumnezeu?

Poti sa-mi dai macar un singur motiv, de ce ar trebui sa cred in Dumnezeu?

Faimosul evanghelist Billy Graham, deși ajuns la o vârstă înaintată, continua sa slujească pentru a aduce cât mai multi oameni in Împărăția Lui Dumnezeu.

El consiliază, incurajează si convinge pe multi păcătoși in mediul online, sa renunte la viata mizerabila pe care o duc si sa-si predea inima lui Iisus Hristos, Mantuitorul nostru.

„Am crescut intr-o familie credincioasa, dar greutatile vietii din ultimii ani m-au indepartat de Dumnezeu. Astazi eu nu mai cred in El. Poti sa-mi dai macar un singur motiv, doar unul, de ce ar trebui sa cred in Dumnezeu?”, l-a intrebat un ateu pe Graham prin intermediul unei retele sociale.

Graham i-a raspuns acestuia ca nu-i ofera un singur motiv, ci doua cuvinte: Iisus Hristos, apoi a explicat.

„De ce spun acest lucru? Este foarte simplu. Odata ce ai inteles cine este Iisus, nu te vei mai indoi de existenta lui Dumnezeu. De fapt, vei avea toate motivele nu numai sa crezi in Dumnezeu, ci sa-L pui in centru vietii si sa-L consideri temelia existentei tale. Biblia ne spune ca Iisus Hristos nu a fost doar un om important; El a fost Dumnezeu in trup omenesc. Cu alte cuvinte, atunci cand te uiti la Iisus, Dumnezeu te cauta cu toata compasiunea, iubirea si mila Lui. Numai Iisus a putut spune: Eu si Tatal una suntem (Ioan 10:30).

Acest lucru e adevarat. De peste 2000 de ani, milioane de crestini au mers pe aceasta cale. Ei L-au crezut, au descoperit viata si invataturile lui Iisus si mai presus de toate, au descoperit adevarul cu privire la moartea Lui pentru noi si invierea Sa din morti. Acesta este motivul pentru care te indemn sa citesti cu mintea si inima deschisa relatarile martorilor oculari ai vietii Sale, asa cum se regasesc in Evangheliile Noului Testament.

Atunci cand vei face acest lucru, vei descoperi nu numai ca Dumnezeu este real, ci ca El te iubeste si vrea sa-ti schimbi viata. Mai mult decat atat, vei descoperi ca datorita lui Hristos toti avem o speranta pentru ziua de azi, si mai ales pentru viata de dincolo de moarte. In El era viata, si viata era lumina oamenilor (Ioan 1: 4).”

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *