Home / Diverse / Peste 2.000 de oameni Il primesc pe Hristos după predica lui Nick Vujicic

Peste 2.000 de oameni Il primesc pe Hristos după predica lui Nick Vujicic

ESLOVENIA.- Nick Vujicic a dezvaluit rezultatele turneului prin Europa, în care mai mult de 2500 de oameni au primit pe Isus Hristos, în special în Ucraina și Slovenia.

Vujicic, care inspiră mulțimile, a vorbit milioanelor de oameni din întreaga lume, el mărturisește povestea lui de speranță, în ciuda faptului că s-a născut fără brațe și picioare.

„Noaptea trecută a fost o întâlnire uimitoare, aproximativ 60% din cei 5.000 de oameni din public,  au primit pe Domnul Isus Hristos. Acum vom vorbi cu Parlamentul È™i guvernul naÈ›ional al Ucrainei”, a declarat Nick pentu Christian Post .

De asemenea, el a raportat că a vorbit cu Borut Pahor, preÈ™edintele sloven. „Tocmai am terminat o întâlnire cu preÈ™edintele Sloveniei, a fost un timp minunat . Mâine voi vorbi studenÈ›ilor. Vă rugăm să vă rugaÈ›i pentru noi È™i vă mulÈ›umim pentru rugăciunile È™i sprijinul dumneavoastră”, a spus evanghelistul.

Nick, de asemenea, a apărut într-un program de televiziune, unde a fost intervievat È™i a avut oportunitatea de a împărtăși Evanghelia. „Cea mai populara prezentatoare a Sloveniei, mi-a spus cum cartea mea i-a schimbat viaÈ›a È™i a ajutat-o să-L găsească pe Isus. După 45 de minute, ne-am rugat pentru È›ară! Vă mulÈ›umesc, soră!”, a publicat.

Cartea „Incredibila putere a credinÈ›ei în acÈ›iune”, a fost lansata în 2012 È™i povesteÈ™te cum evanghelistul a depășit unele dintre cele mai dificile perioade ale vieÈ›ii sale, È™i modul în care a fost binecuvântat cu o căsnicie fericita.

„Eu È™tiu că sunt oameni care pot fi încurajaÈ›i să vadă cum Dumnezeu poate folosi un om fără braÈ›e È™i picioare . Dar eu vreau ca oamenii să È™tie că nu sunt un super-erou. Este Duhul lui Dumnezeu în mine. am o relaÈ›ie personala cu El „, a spus el.

AcontecerCristiano.Net

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *