Home / Diverse / Peste 2.000 de oameni Il primesc pe Hristos după predica lui Nick Vujicic

Peste 2.000 de oameni Il primesc pe Hristos după predica lui Nick Vujicic

ESLOVENIA.- Nick Vujicic a dezvaluit rezultatele turneului prin Europa, în care mai mult de 2500 de oameni au primit pe Isus Hristos, în special în Ucraina și Slovenia.

Vujicic, care inspiră mulțimile, a vorbit milioanelor de oameni din întreaga lume, el mărturisește povestea lui de speranță, în ciuda faptului că s-a născut fără brațe și picioare.

„Noaptea trecută a fost o întâlnire uimitoare, aproximativ 60% din cei 5.000 de oameni din public,  au primit pe Domnul Isus Hristos. Acum vom vorbi cu Parlamentul și guvernul național al Ucrainei”, a declarat Nick pentu Christian Post .

De asemenea, el a raportat că a vorbit cu Borut Pahor, președintele sloven. „Tocmai am terminat o întâlnire cu președintele Sloveniei, a fost un timp minunat . Mâine voi vorbi studenților. Vă rugăm să vă rugați pentru noi și vă mulțumim pentru rugăciunile și sprijinul dumneavoastră”, a spus evanghelistul.

Nick, de asemenea, a apărut într-un program de televiziune, unde a fost intervievat și a avut oportunitatea de a împărtăși Evanghelia. „Cea mai populara prezentatoare a Sloveniei, mi-a spus cum cartea mea i-a schimbat viața și a ajutat-o să-L găsească pe Isus. După 45 de minute, ne-am rugat pentru țară! Vă mulțumesc, soră!”, a publicat.

Cartea „Incredibila putere a credinței în acțiune”, a fost lansata în 2012 și povestește cum evanghelistul a depășit unele dintre cele mai dificile perioade ale vieții sale, și modul în care a fost binecuvântat cu o căsnicie fericita.

„Eu știu că sunt oameni care pot fi încurajați să vadă cum Dumnezeu poate folosi un om fără brațe și picioare . Dar eu vreau ca oamenii să știe că nu sunt un super-erou. Este Duhul lui Dumnezeu în mine. am o relație personala cu El „, a spus el.

AcontecerCristiano.Net

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

Viața se petrece între colții nemiloși ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *