Home / Diverse / O provocare de ziua indragostitilor

O provocare de ziua indragostitilor

ziua_indragostitilorZiua indragostitilor este ziua dragostei iar in aceasta zi speciala, organizatia Dragostea Adevarata Asteapta provoaca tinerii din tara noastra sa arate ce inseamna dragostea adevarata. Nu este vorba de felicitari si ciocolati; nici de imbratisari, saruturi sau sex. NU, ci dragostea adevarata inseamna fapte- noi am luat decizia brava de a astepta pe cel iubit. Am ales sa nu avem sex inainte de casatorie. 
Sexul inainte de casatorie este ieftin si intodeauna are consecinte negative. Sexul in cadrul casatoiei este intr-o relatie de angajament unde cuplul are sex fara vinovatie sau dezamagire, si unde nu simt ca ar trebui sa fie perfecti. Noi nu vrem sa ne comparam partenerii, nu vrem sa ne fie frica, sau sa avem sentimente de vinovatie. Avem un obiectiv mai inalt decat viata sexuala ieftina. 


Asadar, de ziua indragostitlor, vrem sa ne dam inca odata mainile, in a practica dragostea adevarata, gandindu-ne la viitorul nostru. Adevarul este ca sexul este bun. E asa de bun, ca merita sa asteptam pentru el. Aceasta este provocarea noastra de Ziua indragostitilor. Alaturati-va noua!

 

Lidia Veciunca

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

One comment

  1. „Sexul inainte de casatorie este ieftin si intodeauna are consecinte negative.”

    Daca o sa intrebi pe cei care traiesc in concubinaj o sa iti zica ca nu e asa.

    Argumentul pentru care „dragostea adevarata asteapta” incepe din Genesa, trece prin toata Scriptura, si tine de modul in care a fost gandita unirea dintre un barbat si o femeie.

    O chestie nasoala pe care am citit-o pe net este ca cei care au facut promisiunei de viriginitate sunt la fel de pasibili de a face sex inainte de casatorie ca si cei care nu au facut.

    Study: ‘Virginity pledges’ are ineffective: http://www.msnbc.msn.com/id/28415602/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *