Home / Diverse / Mihaela Nan si-a vazut copiii. Dragoș plângea și striga „mami” și „tati”, era plin de vânătăi. Îl țineau exact ca pe un animal.

Mihaela Nan si-a vazut copiii. Dragoș plângea și striga „mami” și „tati”, era plin de vânătăi. Îl țineau exact ca pe un animal.

 

Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul ortodox român al Europei de Nord, s-a întâlnit la Oslo cu părinții și copiii români din Norvegia, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, potrivit Biroului de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord.

Invitații Presfințitului Părinte Macarie au fost Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, cel care are în grijă directă sute de copii orfani și mame abuzate, și Prof. Dr. Pavel Chirilă.

Mihaela Nan a avut o intervenÈ›ie telefonică la emisiunea „Universul CredinÈ›ei” de la TVR È™i a explicat care este situaÈ›ia familiei Nan în momentul de față:

„Am fost ameninÈ›aÈ›i în mai multe rânduri. Nu există nici o anchetă socială, nici o evaluare. Fără nici o dovadă, sunt luaÈ›i copiii de acasă È™i după aceea, prin amenințări, prin depunere de mărturie falsă, ei (n.r. cei de la ProtecÈ›ia copilului) vor să È›ină copiii în custodia lor, fără o probă anume. Pe 31 mai mi-am văzut ultima oară copiii. Este strigător la cer! DragoÈ™ plângea È™i striga „mami” È™i „tati”, îl È›ineau exact ca pe un animal. ÃŽl È›ineau în scăunel È™i voiau să-i pună centură, iar DragoÈ™ È›ipa È™i voia să fugă de acolo… GândiÈ›i-vă că are numai doi ani. (…) Sunt manipulaÈ›i, loviÈ›i, DragoÈ™ era plin de vânătăi.”

Procesul trebuia să se desfășoare între 8 și 10 august, dar, din cauza vacanței judecătorești, Mihaela Nan a fost informată de avocat că va avea loc între 3 și 5 octombrie.

Familia Nan a primit pe 1 februarie decizia finală în procesul din Norvegia, pe care, din păcate, l-a pierdut. Instanța și-a motivat decizia astfel: părinții nu au vrut să recunoască faptul că și-au bătut copiii.

Din 27 octombrie, de când copiii familiei Nan au fost luați de acasă de Barnevernet și plasați într-o altă familie, părinții au adunat mai multe dovezi pentru a demonstra că și-au crescut în mod corespunzător cei doi copii.

Sursa: activenews.ro

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *