Home / Diverse / Marcel Vitican – „Viața unui om urmărită de bunătatea lui Dumnezeu”

Marcel Vitican – „Viața unui om urmărită de bunătatea lui Dumnezeu”

Realizatorul unor înregistrări video care se constituie în adevărate documentare despre locuri, oameni și faptele lor, Pop Cornel, de această dată inițiază un amplu interviu al familiei Alina & Marcel Vitican din Cluj Napoca, moderată de către pastorul Ionuț Pîrv. Ineditul acestor pelicule nu e unul de neglijat, deoarece viața acestui cuplu stă într-adevăr sub ploaia binecuvântărilor speciale din partea bunătății lui Dumnezeu.
Marcel s-a născut în orașul Sânnicolau Mare (Timiș) în 1975, dar copilăria îl o trăiește în localitatea Căianu Mare (Mistrița-Nsăud), pe valea Ilișua. Însă se mută împreună cu părinții la Apahida, pentru a fi aproape de Cluj, unde urmează Școala generală de nevăzători, apoi Liceul cu deficiențe de vedere de pe Calea Dorobanților din Cluj. De asemenea absolvă Școala postliceală-sanitară de profil balneofizioterapie și masaj.Isi desfasoara activitatea ca asistent medical principal balneofizioterapie si masaj în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj (calea Moților nr. 19).

În ceea ce privește primii pași înspre cunoașterea lui Dumnezeu, Marcel mărturisește că lucrul acesta special s-a întâmplat pe vremea copilăriei sale, când locuia în Căianu Mare.

Marcel Vitican – Viața unui om (nevăzător) urmărită de bunătatea lui Dumnezeu

Viața unui om (nevăzător) urmărită de bunătatea lui Dumnezeu (partea a doua)

Marcel (nevăzător) și Alina – (partea III a): Principiile care stau la baza căsniciei noastre.

Sursa: armoniamagazineusa.com

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *