Home / Diverse / Kingdom Leadership Forum la Vlăhița, județul Harghita

Kingdom Leadership Forum la Vlăhița, județul Harghita

Ne bucurăm că și în acest an putem organiza Kingdom Leadership Forum. Planul este să ne întâlnim la Vlăhița în intervalul 15-18 septembrie. Credem și planificăm să avem un timp binecuvântat de Tatăl Ceresc și strategic pentru Împărăție și sperăm ca și voi să fiți parte la această întâlnire interactivă.

Vă amintim că scopul acestui forum este de a aduce împreună mai multi lideri (din mai multe generații și contexte) care să învețe și să interacționeze pe marginea unor teme relevante și care să dezvolte relații și colaborări centrate pe Împărăție. Cei mai multi participanți ar trebui sa fie lideri/slujitori care sunt parte din echipele voastre și alături de care slujiți în bisericile si lucrările unde Dumnezeu v-a chemat.

Kingdom Leadership Forum este un eveniment, ce se dorește a fi organizat anual, în care o varietate de lideri vin împreună pentru un timp concentrat de împărtășire, rugăciune, dialog și prezentări legate de felul în care Împărăția lui Dumnezeu se manifestă, nu doar ca o promisiune viitoare, ci și ca o realitate prezentă prin care Isus transformă vieți și contexte potrivit cu Voia Tatălui Ceresc și spre Slava Sa.

Prin mesajele, prezentările și dialogurile care au loc în timpul Forumului, atât în sesiuni plenare, cât și în seminarii interactive, căutăm să auzim de la Duhul Sfânt și să învățăm din experiențele și paradigmele participanților. La Forum participă și sunt invitați atât lideri ordinați/recunoscuți în cadrul bisericilor locale, dar și lideri (formali sau informali) care activează în alte domenii prin care manifestăm dragostea și planul lui Dumnezeu pentru semeni și comunitățile în care El ne-a așezat (domeniul umanitar-social, tineret-studenți, civic-politic, economie-business, educație, sănătate etc).

În interacțiunea noastră din septembrie ne vom axa pe 4 domenii/track-uri în care Împărăția lui Dumnezeu se manifestă. La cele 3 domenii relevante de anul trecut căutăm să adăugăm și aspectul legat de “IV. Economie și business” (întreprinzători, afaceri, empowerment, management).
Celelalte 3 domenii/track-uri sunt:
I. Biserica în lumea post-modernă (tendințe, provocări și abordări sănătoase care dovedesc Evanghelia Împărăției);
II. Demonstrarea practică a dragostei lui Dumnezeu (lucrări social-umanitare);
III. Implicarea în sfera civică și politică a comunităților noastre;

Atunci când transmiteți confirmarea participării voastre (vezi formularul atașat), vă rugăm să indicați unul sau maxim 2 domenii/track-uri de care sunteți interesat, precum și aspectele/temele pe care v-ați dori să le abordăm în cadrul acelor domenii. Aceste teme și aspecte vor fi abordate în sesiunile paralele (la alegere) care se vor desfășura în a doua parte a dimineților și după-amiaza, înainte de masa de seara. In sesiunile comune (prima de dimineata și în cele de dupa cină) vom avea mesaje și prezentări legate de Prioritatea, Manifestarea și Dinamica Împărăției însoțite de momente de închinare și rugăciune.

Costurile sunt acceptabile, iar fiecare lider poate ajuta câteva persoane să participe la acest forum. Costul va fi de 80 de lei/pers/zi, iar copiii până la 3 ani au gratuitate și până la 7 ani cu reducere 50%. Complexul de la Vlăhița e un loc frumos din munții Harghitei (22 de km vest de Miercurea Ciuc) și adecvat pentru această ocazie. Vom începe forumul nostru cu cina în seara zilei de joi – 15 septembrie (planificati-va sa ajungeti la Vlăhița inainte de ora 17:00).

Acest forum este diferit de o conferință obișnuită, în sensul ca participantii nu vor fi doar niște “spectatori”, ci contributori activi in cadrul Forumului. După ce vom primi confirmările de participare și feedback-ul legat de temele de discutat în cadrul fiecărui domeniu/track propus, vă vom trimite detalii suplimentare cu privire la tema și conținutul fiecărei sesiuni paralele.

Pentru aceasta vă rugăm să completaÈ›i formularul din anexă È™i să-l trimiteÈ›i către această adresă ([email protected]). Dacă – dintre prieteni È™i colaboratori – cunoaÈ™teÈ›i È™i alte persoane care ar fi interesate să participe la acest forum, puteÈ›i să le transmiteÈ›i mai departe această invitaÈ›ie, iar – în măsura locurilor disponibile – îi vom primi cu drag.

Dumnezeu să ne dea inima si favoarea Sa si în privinta acestui Forum!
Èšinem aproape,

Cristi Șoimaru & Echipa de lucru a Forumului

Check Also

Socotelile din suflet – Florin Ianovici

ViaÈ›a se petrece între colÈ›ii nemiloÈ™i ai unei lumi crude care caută pe cine să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *